lord, here comes the flood

ja ja, jag vet. jag är sämst. so sue me. okay så vad har hänt? (sluta börja så, Emma)
 
i söndags skulle jag fixa allt jag behövde fixa. istället sov jag mitt på dagen (jag, liksom!) och tittade på glee och hade det bra. det var sagan om min söndag. i måndags var det ensemble (känns som vi har ensemble jämt, inte för att jag klagar) och det gick helt okay. Både i måndags och igår blev det en massa umgåsande med Elin och Sweetie, som var instant comedy as always. jag blir helt utmattad av att umgås med dem. men det är bra. idag var det sång och jag sjöng världens finaste låt, here comes the flood, som jag aldrig hade hört innan. gorgeous. nu: sweetiecitat!
 
sweetie(kollar på Elins salladskvitto): Green castle. Varför står det så och så är det en bild på ett svart slått?
vi: *skrattar*
sweetie: men jag undrar bara vilket samhälle vi lever i, där gröna slått är svarta!
 
(mitt i ett skrattanfall for no reason) jag vill åka tåååg! Det är så roligt! Hela världen lutar!
(I swear he wasn´t high.)
 
just det! jag har ställt mig i bosdagskö, så nu fick jag ett mail om alla lägenheter som var lediga i Lund. och man bara what jag är så cool. och en annan random sak: igår kom en grabb fram till oss i skolan, som ingen av oss känner, och började prata med oss. han bara "jag har gått vilse!" och sen pratade han hur länge som helst. jag antog att sweetie kände honom, men...så var det inte. well whatever.;) det var allt för idag, kära ni.

Kommentarer
Postat av: Beelzeboss

Bara utifall du saknar mig alltför mycket under mitt uppehåll så har jag en "seriös" författarblogg som jag uppdaterar SJUKT sällan: http://kripposoft.wordpress.com/

2013-04-24 @ 19:02:08
URL: http://satan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0