The only faylure is never to try

Oh hi!
Jag måste bara säga att den här utbildningen är så jävla bra. Varje dag får jag höra om saker jag ska undvika i mitt skrivande och lära mig hur saker fungerar. Varje dag får jag en ny uppgift och vi går igenom allas texter och rättar till fel. Som skrivargrupp hela dagarna, varje dag, fast ännu lite bättre. Shit vad jag älskar den!
 
Idag gick vi alltså igenom 1800-talsnovellerna och det gick inte åt helvete! Jag blev djupt förvånad faktiskt. Inte förrän jag läste den högt hörde jag hur snygg den var. Men nej, ni får aldrig läsa den. Det besparar jag er. Vi fick dock en ny uppgift, och den kan ni få läsa imorgon när vår lärare har slaktat den lite, eller diagnostiserat och botat som han säger. Idag har för övrigt temat varit godis. Vi hade en paus, under vilken jag sprang ut och bokade ledsagning, och när jag kom in diskuterades godis. Likaså vid fikat och middagen. one track mind? Skulle vi? Aldrig!
 
Ikväll kom dessutom diktatorn hit och inspekterade! Han tyckte att huset inte var "Emma style", vad nu ett sånt hus hade sett ut som, och undrade om jag hade hela kostcirkeln här...bara för att toffifee, salt och ketchup stod bredvid varandra. Han uttalade sig också så här om smileys: "framförallt i skrift är smileys användbara" ja när skulle du annars använda dem, liksom? Jag skrattade lite för mycket. Annars sa jag mest att han hade fel. That´s what I do, kind of. Ibland lät han mig dock inte hållas, och det var väl tur det på ett sätt. Nu ska jag sova, eller först ska jag väl packa lite för hemresan imorgon antar jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0