Christmas must be something mooore

Hej hej hej hej!
Nu är det jul och det är awesome! Vi har firat denna hos mormor som brukligt och allt var fint. Vi åt mat (you don´t say...) och sen skypade vi med Johanna som ju bor i Australien och har gjort sen i mars. Men snart kommer hon hem! Vi spelade också julklappsspel, vilket var lika dramatiskt som vanligt och åt gröt fast jag gjorde inte det men det är ju fullkomligt ointressant för exakt alla.
 
Sen var det julklappar som gällde och vi hade ju som sagt rimmat i år. I regel var vi ytterst talangfulla med rimmandet, men ibland blev det...lite konstigt. Typ så här:
"Om du inte vill håret spraya, kan du gå på rea!"
"Medicin, medicin, med det samma, med det samma, sa Cia" (inte ens mormor, som skrivit rimmet, förstod varför det stod så. Vi undrar lite över det där.)
Så vad fick jag? Det viktigaste var: En visp (:D:D), en Norrköpingshelg med syster (<33:D), en extern hårddisk med en massa bra saker på (eller ja snart har det massa bra saker, nu har den bara mycket bra saker) och en massamassamassa skivor. Jag är officiellt skivmänniska nu, bitches! Det är ju helt awesometastic! Kan också lägga till att vi, varje gång ett paket saknade rim, sa "jul är kul" för att det skulle finnas ett rim ändå.
 
Sen kom julens andra höjdpunkt; klassiskt julafika i form av mandelmusslor och drömtårta. Det är typ det bästa som finns om ni frågar mig. Det gör ni nog inte dock. Nu är syster och mamma och sjunger i kyrkan, som de bör, och jag tänker nog sova snart för nu är ju julafton snart slut och vi peppar juldagen. Eller något sånt. God natt! (min rubrik är helt osann btw)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0