Emma och jullåtstönten

Hej folk!
Jullåtstönten är Sara. Hon kände igen relativt okända låtar på introt. Jag och pappa skrattar åt henne. "Nu är du utskämd för hela...ingen!" sa jag om det faktum att jag skrev om det här. Nu sjöng hon dessutom fel i låten! Ska man vara jullåtstönt, ska man vara det ordentligt tycker jag.
 
Vad sa ni? Ska jag blogga om nåt annat en min syster? Ja, det kan jag väl. Jag kan säga att jag är i Västergötland för närvarande. Dit kom jag i förrgår, efter en hemsk avslutning. Vi körde dit, pappa och jag, under nostalgisk bilmusik som Magnum, Sabaton och Within temptation. Det är bra skit! Systerrapport: Hon blev nu en speltönt istället. Anyhow...här har det varit trevligt. Vi har spelat kort (och vunnit kanasta! Det har ju inte alla gjort, så det var ju fel av mig, men ja ni fattar nog), försökt undvika den onda katten och varit en sväng till stan. Där fikade vi och försökte köpa julklappar, bara för att inse att de fanns hemma. Fantastiskt.
 
Sen träffade jag Annoushka och fikade lite mer. Det var mycket trevligt och vi pratade bort tre timmar om allt möjligt under intagande av sjukt stora chokladbollar (en av många praktiska saker med att träffa någon som läser in blogg, måste jag säga). Starka känslor!:)
 
Så nu sitter jag här. Jag och syster har precis melodikryssat (så blir det hos farmor...) och varit ungefär världens bästa team. Fast hon är ändå en jullåtstönt. Det var nog allt jag hade för nu, känner jag.

Kommentarer
Postat av: Annoushka

haha, så är det att försöka julshoppa i en småstad, hade blivit riktigt förvånad om ni lyckats hitta något som inte går att hitta hemma hos er... :)
Tack för en trrevlig fikastund!

2013-12-21 @ 22:41:56
Postat av: Annoushka

Förlåt, glömde skriva: starka känslor! :)

2013-12-21 @ 22:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0