Inte handgjord och falsk som andra

Hej såhär mitt i natten!
Dagen utvecklade sig mycket bra. Efter maten gick jag och Åsa till henne för att lyssna på mumford and sons och prata om trevliga saker. Anna, Christer och Emma anslöt sig till detta och vi satt där ganska länge. Vi drack glögg och jag märkte att ja, glögg är starkare än cider. Lyckligtvis märkte jag det innan jag hann bli full eller något annat hemskt. Vet inte vad "något annat" skulle vara. Men ja. Vi turades om att välja låtar och lyssna på texterna. Fint.
 
Sen åkte vi (minus Anna) hem till Emma i Eksjö för mer glöggande, fast inte för mig. Emma visade mig en massa fin musik och vi pratade om en massa olika saker. Rubriken är vad jag trodde Åsa ssa i en falsksjungande version av astrologen. Det var det inte. Hon och jag drog också igång set fire to the rain och sjöng så falskt vi kunde. Underbart. Nu ska jag sova, för det är sånt man ska göra har jag hört.

Kommentarer
Postat av: Sandy

Haha fast Emma, det där är ju relativt. Det beror ju på hur stark glögg respektive cider du har. De finns i olika procenthalter vet du :)

2013-12-15 @ 16:44:08
Postat av: Sandy

Tillägg: Du kan få båda alkoholfria också om du vill :)

2013-12-15 @ 16:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0