nothing is provocative anymore, even for kids

Hej och välkomna till detta inlägg!
Igår var en lång dag. Alltså jättelång. Den började med att vi var sinnessjukt personliga och privata i skolan eftersom vi läste upp årsdikterna. Jag gick in i mitt-hjärta-brister-mode (det var sjukt länge sen) och vi var i chock. Vi är alltid i chock. Annas dikt, som jag ju svarade på, fick både mig och Åsa att ge ifrån oss olika ljud av igenkänning. Så kan man ju också göra, liksom. Men vi var helt slut allihop.
 
Därför var det väldigt osmidigt att jag sen skulle på möte. Diktatorn kom och hämtade mig på skolan och vi åkte till Jönköping medans jag var allmänt bitchig och han...stod ut. Dialog från vägen dit:
*Linus stannar*
Jag: Vad gör du?
Han: Imiterar en väg.
*han börjar gå efter några sekunder
Han: Det var tråkigt att vara väg.
Jag: ...okay...
 
Vi kom i alla fall fram och träffade alla pensionärer. Vi skulle alltså representera us syd på srf Jönköpings styrelsemöte. Ja, det är ungefär så tråkigt som det låter faktiskt. Men vi fick en massa julmust och hörde fina saker som "jälmstäldhet" (stavningskommentarer undanbedes) och undrade vad det kunde vara. Vi åt sen pizza och pratade om allt möjligt, samt lärde oss att det är en farlig aktivitet att knyta skorna. Så gör inte det, om ni kan undvika det.
 
Jag satte mig sen på tåget hem, så trött att jag skakade (sant). Jag hade dessutom ingen riktig aning om hur jag skulle ta mig hem från stationen, eftersom taxi Nässjö bara hade en bil som de inte visste om de kunde avvara och jag inte hade någon ledsagning från spåret. All min kärlek går till kvinnan som såg mig när jag gick av tåget, frågade om jag behövde hjälp och sen ledsagade mig till taxin och väntade tills den kom (för ja, det gjorde den). Såna människor är allt vårt samhälle behöver känner jag. Jag kom äntligen hem och då öppnade jag julklappen jag fick av diktatorn tidigare på dagen. Den innehöll...tre skivor!! Simon & Garfunkel, Laleh och Melissa horn, närmare bestämt! Så nej. All min kärlek får inte kvinnan. Diktatorn får en hel del också faktiskt.<3
 
Idag är jag ledig, så jag gör absolut ingenting. Så ska det vara tycker jag.:) vi hörs sen eller något. Observera att jag nu har lärt mig hur man redigerar inlägg (igen). För att ha haft blogg så länge är jag påfallande oteknisk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0