I´m just not cut out for this shit

och den här dagen fortsätter. tyvärr. jag blev efter att ha publicerat det förra inlägget blev jag speedad som en idiot och sprang omkring i köket. pappa lyssnade på emomusik och grät med en kniv i handen. just sayin. han hackade också lök, men jaa. då blev det inte lika roligt.
 
sen rollspelade jag i lödde och orkade knappt hänga med i sammanhangen. men jag och jack fick ett minor skrattanfall åt olika naturnamnkombinationer som "kvistgård" och "trädkvist". top comedy. sen började jag tänka på freak on a leash och så var jag helt förvirrad igen. den där jävla låten har seriöst mindfuckat mig och jag hörde den liksom igår. what the fuck. sen åkte jag buss och hade ett onödigt deeptalk med Benjamin. började nästan gråta och pratade alldeles för högt. men han var himla bra. och allt blev bara värre. holy fucking hell.
 
jag är blek, orkade inte sitta och äta med gästerna. tröstar mig med mark oshiro. han är bäst god damn it. innan googlade jag "cure for unrequited love". I´m not even kidding. whyyyy. stupid stupid person. okay, detta är ett fint inlägg. jag borde kanske gå och lägga mig. mamma sa att jag borde det. men det mår man ju inte bättre av. äsch, jag antar att 2013 inte bara kan ha bra dagar. det makar ju sense after all. men det gör det inte lättare. det får vara detta för idag. godnatt. also I am not cut out for this shit guys. seriously.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0