in my dream, smoke followed me

marie: I´m on! ...fast shots funkar interchangeably med sips eftersom jag endast lovat att konsumera cider (och cola xD). Just pick a day!:)
sandy: det beror på vilken del av bloggen man väljer att läsa, tror jag. vet inte hur väl genomförda reglerna är riktigt eftersom jag inte har testat.
 
rubriken är egentligen mest ett citat, men har faktiskt relevans (=ingen shot/sip xD). Visserligen följde ingen rök mig, men dock en objuden idiot som inte, inte, har i mina drömmar att göra. Jo möjligtvis om det är trevligt, och inte creepy. eller möjligen creepy också, bara det inte är creepy i ett misslyckat och obehagligt försök att vara trevligt! Det kryper i mig vid bara tanken eeeuuuw. anyway...
 
jag hade bara en lektion idag och det var sång, där jag repade sorry med min pianist...alltså aron. han försökte med alla möjliga roligheter som färgningar, dur-ackord och att faktiskt spela på alla taktslag; men så kul skulle vi allt inte ha det! därför är jag jobbig att jobba med.;) men ja, sen åkte jag hem för att sen kolla lite sponnsring och titta på min syster när hon sjöng i sin ensemblesak. det var allmänt awesome!:D också maria-fika och prat om min balklänning som hon ska sy och designa åt mig. also: jag behöver inte oroa mig om balen! har jag skrivit det? jag vet inte, men jag ska gå med elin och hennes bildestet-homies. så inga grabbar, wiiihooo! det var väl allt jag hade idag, tror jag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0