that´s if you really love me...really...

hellooo!
agnes: jaaa jag vet att det är färre, men det är kankse inte så konstigt. And omg yeah walk sooooooooon! a loooong walk, yes? och det är klart du minns det...vore lite läskgit annars ^^
marie: såklart man skrattar åt lars, han är ju the shit! eller hur, lars?;)
sandy: Jag vet, du är min mest devoted bloggläsare all time. Därför är du awesome.:)
 
nytt år, yall! för det hade ni ingen aning om, erkänn detta. jag började detta år med min älskade homie, alltså onna! <3 vi firade med en massa folk som var här och firade med mina föräldrar, så jag har faktiskt redan dansat i år! it´s crazy!;) vi har också lyssnat massamycket på min musik och bland annat gjort en fin version av mystery, haft Marina-dag(eller försökt) och hört vissa låtar lite för många gånger (hostreadytorunhost). men viktigast av allt: benbantarspöket. det har hemsökt oss! förklara? okaayyy då. vi hade både ont i benen, så onna skulle säga att någon satt därinne och bankade, men så blev det bantande...och på den vägen är det. vi skrattade så mycket åt detta att hela min familj undrade om vi var fulla. det...var vi inte. ...eller vaaar vi det?;)
 
men vi har inte bara suttit här och varit konstiga. i onsdags hade vi ybersatsigt fika med Sara. detta innebar för min och onnas del att köpa två kakor var. jag åt en emma-meny special: chokladboll, wienerbröd och cola (på glasflaska fuck yeah ramklints istheshit). awesomeness. igår var vi också i malmö och umgicks med Sandy, Marie och Alrik. detta var riktigt awesome och vi hamnade i ovanligt kreativa och produktiva diskutioner. men nu vill jag ge er en episk citatbomb från...lite allt möjligt:
 
-en gång var jag på mc donalds. det var...en gång.
 
-för att gilla rock n roll, måste man göra rock n roll:en själv!
 
-det är inte lätt att vara Aron.(detta var onnas catchfrase under promenaden med sara. så nej, vi träffade inte aron.)
 
-jajamensan!(detta var onnas catchfrase alltid)
 
-för det är emmarävåsmormors fel!
 
-nej, ge inte din oskuld till sandy!
-vadå? ska hon äta den till frukost?
 
-nu tar jag i den här chokladen för din skull!
 
-stockholm, det är ju jättestort! det är ju nästan större än sandviken, ju!
 
kort sagt: jag tror aldrig att jag och onna haft det så roligt och bra tillsammans i hela våra liv, helt ärligt. så 2013 inleds starkt! och nu finns ett evenemang till konserten på fb! om ni är inbjudna; tacka ja och bjud in andra, och om ni inte är inbjudna men vill komma; det är absolut inget personligt, so give us a shout-out.
 
just det, rubriken! den glömde jag ju såklart. some things never change. det var ur en fin jamming sesion jag, sandy och marie hade igår lite halvinspirerat av love is all around.:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0