And besides, I´m moving on!

Oh haaii!
Idag är det tisdag och min andra av två dagar av Skåne-mellanlandning. Den första spenderade jag delvis med Maria. Vi fikade i gräset och lyssnade uppmärksamt till kyrkklockorna för att försöka förstå varför de slog som de slog. Vi blev bara mer förvirrade ju längre tiden gick. Varför slå fem slag klockan ett, liksom? Fyra av ett slag och ett av ett annat. Så jävla random. Domkyrkan, kindly explain yourself!
 
På vägen hem hade jag bussdrama...igen. Inte så "igen" för er, eftersom jag ofta glömmer att nämna dem. Men det igår var nog värst hittills. Vi närmade oss ändhållplatsen, där jag skulle gå av, och mamma ringer mig. Hon meddelar att hon har sett bussen komma till hållplatsen...och sen köra iväg. Jag ropar till chauffören: "Har du kört iväg? Stannade du inte på hållplatsen?". Han undrar vad jag gör där (:o) och säger att han inte visste att någon var på bussen och att han ska köra till brunnshög. "Gör helst inte det" svarar jag och han får köra tillbaka mig. Om mamma inte hade sett det, hade jag antagligen suttit kvar en stund och undrat varför det tog så lång tid att komma till Flygelvägen. Bra och sådär. Andra draman lately har bland annat bestått i att få ropa åt chauffören att stanna och sen anmärka "vilka fina utrop ni har här, verkligen", och såklart att gå vilse när bussen står på fel sidan vägen. Jag vet inte vad dt har tagit åt dem nu för tiden. :(
 
Nåja, kvällen bedrev jag med att spela in låtar (:D) och sen prata med Linus i tre timmar om bland annat ålder, varför jag är alergisk mot politisk korrekthet och fördelar/nackdelar med heterosex vs homosex. We remained undesided på alla punkter, men det var trevligt ändå. Nu räcker det. Förlåt igen om inlägget blir kaos. Jag ska fixa datorfanskapet idag (om det går).

Kommentarer
Postat av: lite_catchy

Jag vet det där med klockorna! De första slagen berättar om det är heltimme, halvtimme, kvart över eller kvart i. Ett slag är kvart över, två är halv, tre är kvart i och fyra betyder ny heltimme. Sen kommer vilken timme med ett annat ljud :)

2013-08-04 @ 19:27:54
URL: http://musikfreakar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0