de har gift sig här ikväll

Hej ni!
Nu har jag varit i Ulricehamn på bröllop och annat släktande. Men jag kom på att det kan jag omöjligt börja med! Jag måste börja med vägen dit, för då åkte jag via Nässjö och skooolaaaaan!
 
Alltså, alltså, det är jättefint där. Busshållplats precis vid skolan, små fina hus och allmänt lantlig känsla. Sen kan den strålande solen ha bidragit lite också, men ja. Vi hade tur och hittade en vaktmästare, som visade oss runt i skolsalar och matsal och...*drumroll please*...mitt rum! Han kunde kolla vilket som var mitt och släppa in oss! Hur var det då? Well, stort. Så stort att jag är övertygad om att jag kommer att gå vilse. De gav mig det rummet eftersom jag har "ett fysiskt handikapp", men efter att ha sett hur små de andra rummen var kände jag inte att jag behövde skapa en scen kring detta. Det betyder hursomhelst att jag får plats med fler gäster, och det är ju positivt!:D vaktmästaren var också mycket trevlig, vilket ju är bra inför framtiden och sådär.:)
 
Ulricehamn var det sen alltså, eller jag har ju inte bott där egentligen. Jag har bott i Dalum, men det är inte så intressant för någon annan. I torsdags hade vi quality time med farmor och jag och pappa vann två gånger i kanasta! What. Vi hade kunnat vinna i fredags också, om inte jag hade slängt en åtta. Jag konstaterade efter en stund att "åttor vill bara alla illa. De är chaotic neutral!" och jag säger att jag inte är en rollspelare. Jodåsåatteh. I fredags fikade vi också och jag förbannade att vi har så lite päronsoda här nere. Vad är grejen med att de alltid har det på alla andra ställen? Men vi har åtminstone lika goda kakor här. Vi grillade sen med annan släkt som dök upp och pratade om lite vad som helst. Mest barn, eftersom min kusin har tre sådana och de tenderar att få all uppmärksamhet, så som barn brukar. Oj vilken katastrofal mening! Jag är trött, okay?
 
Igår var det hursomhelst bröllop. Det var en annan kusin, Lisa, som skulle till och gifta sig. Det var ett mycket trevligt bröllop och jag bondade en massa med Angelica, flickvän till yes, you guessed it, en annan kusin! Denne kusin är dock Henrik, så honom kanske någon av er faktiskt känner till. Också känd som "min blinda kusin" (han har sagt så om mig också). Hursomhelst, det var Angelica jag pratade om. hon var mycket trevlig och det är alltid underbart att träffa någon som förstår vad jag säger i något sammanhang (musik i detta fall). Efter en serious business-middag och mycket tårta och kakor för min del var det efterfest, som jag mest satt och...satt igenom. Jag och mamma engagerade oss i Lis och hennes obenägenhet att sjunga rätt text till ebba grön. Det var ganska miserabelt och ganska underhållande samtidigt. Sen fick jag och mamma nog och bestämde oss för att sova, men först blev det ett deeptalk med en fjärde, något överförfriskad, kusin. Detta var mycket fint och det kanske kommer ett sånt där tankeinlägg om det. Eller inte. Det kan endast tiden utvisa. Idag åkte vi hem, och jag har glömt en massa saker som inte riktigt får plats så jag skriver en liten lista här på slutet:
-"prästen" (det var ingen kyrklig vigsel, men bara så ni vet vem jag menar) sa fel namn vid ett tillfälle, eller hon råkade byta ut en bokstav snarare. Så bruden är inte riktigt gift...men det vet hon nog inte om själv.
-Brudgummens moster kallade mig under hela kvällen för "den store författaren" och var helt starstruck. Inte för att jag är författare eller så...men tack ändå, liksom.
-Min hobby idag har varit att fråga en nioåring "varför tycker du så?" eller "vad menar du med det?". Han...har inga svar.
-Det andra barnet i ordningen (två och ett halvt) fick inte dricka cola, så vi kallade det kaffe. Detta blev snabbt ett running joke. "ska du ha mjölk i kaffet?" "kan du gå och ta ett glas kaffe till mig?" och så vidare. Hon fattade aldrig.
-om det här inlägget är kaos, så...vet jag inte vad felet är. Min dator flyttar runt i texten lite hela tiden. Och ja, jag har inaktiverat både musplatta och pekare. Jag vet inte vad han vill. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0