Jag tror jag gillar att skapa kaos

Haaaiii!
Vill ni veta något fantastiskt? Det vill ni. Jag...har...kommit in på författarlinjen i Nässjö! Wiiiii!!!!! Moving on...
 
Jag har haft en underbar tid i huvudstaden, och nu ska ni få höra om den. Det blir väl kul för er? Ja det blir det. I tisdags kom jag dit och möttes av onna och Hannah på centralen. Vi åkte ut till sickla för att "sola" och "bada" vid sjönn. Där träffade vi två underhållande grabbar som pratade om en massa crazy saker som att äta luuunch i luuund och gud vet vad. Vi var grymt underhållna. Sen instalerade vi oss hos Onna och hade en djupt ironisk middag; med detta menas att Onna och Hannah drack mjölk och jag drack cider. Too-damn-weird.
 
I onsdags tog jag och Onna det lugnt i sickla, innan vi crashade blindhuset för första gången. Vi umgicks där med Sandra, Hannah, Rakel och Maria, en ny och positiv bekantskap för min del. Vi gungade, hade lökhackardrama och hade det allmänt bra. Sen gick jag upp en trappa och sov hos Hannah. Där sovs det, och hades en nattlig konversation med the famous Fredrik...som jag bestämt tror att jag tycker om. Han tycker dock att jag är konstig. Och det är jag ju, så.
 
Torsdagen spenderade jag hos Hannah med att sova, äta frukost (ett seriöst projekt för henne), återbekanta mig med cyberspace och sjunga en massa. Sen mötte vi Onna och åkte till gröna lund, av alla ställen, för att se the script! Sjukt mysig konsert med allsånger (som ibland slutade i opera) och allmän glädje. Sjukt duktiga, var grabbarna!:)
 
Fredagen var quality time med Onna-dag. Hon lagade supersatsig mat, Onnamusik spelades och allt var fridfullt och helt utan krav. Jag fucking älskar den människan om ni undrar. Kvällen spenderade vi med att titta på saltkråkan och i mitt fall äta polly. Hur mysigt som helst.<3
 
Dags för lördag! Dagen då jag mådde sämst, men som var bäst. Jag och Onna lyssnade på Liv Strömquists sommarprogram (sjukt jävla bra ni borde lyssna nuuu) för att sen dyka upp i blindhuset igen och umgås med Sandra. Jag tycker officiellt om Sandra, yall. Hon är söt. Vi pratade om djupt skit och äventyrade sen till matdags för införskaffning av cola och en sinnessjukt god kladdkaka. Sandra försökte hitta vem jag skulle ha sex med på medlemsforum, men det gick inte så bra (surprise surprise), och vi spontansov där ute innan dagen för min hemkomst kom. Då hade vi ett massivt äventyr i farstad centrum. Tre blinningar som går omkring är helt insane, måste jag säga. Vi åt på mc donalds och fikade på espresso house. Det var extremt gott, speciellt den goda kakan jag blev rekomenderad, men framför allt var det kaotiskt. Rubriken är vad jag (och Sandra) uttalade oss om när det gällde just detta. Vi tog oss till och med till centralen, så jag kunde åka hem! Helt crazy.:)
 
Idag sov jag på tok för länge, men sen hade jag telefonmöte där det debatterades om...tårtor. OBS: Sant. Maktlöshet. Fast ganska roligt ändå. Sen agneswalkade jag! Hon är seriöst bäst. "fancy fans in france!" och "I have a metaphor for this. Are you excited?" "yeeees!" är citat som visar på just detta. Jag älskar alla i mitt liv, jag älskar det mesta faktiskt, wiii!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0