Killar under tjugofem är som hästar på crack

Hej ni!
 
Jag är nu hemma efter ett Skåne-äventyr som heter duga med syster. Jag ska nu försöka ge mig själv tid att komma ihåg allt det där jag ska komma ihåg och skriva om. Vi började med att ta tåget till Malmö, där vi åt lunch på ett ställe som inte hette rose garden (tydligen), men som hade thaibuffé ändå. Jag åt nästan sushi. Det gör jag inte om. Det där med att vänja sig vid smaker är en myt, om ni frågar mig.
 
Sen tog vi ett tåg öster ut, och satt och lyssnade på musik och tog det lugnt enda till Simrishamn. Det var en mycket fin stad, konstaterade vi. Där fanns ett sjukt hightech bronsåldersmuseum (omg min stavning jag orkar på riktigt inte) där man bland annat fick gå in och höra en jättefin saga om solen. Vi uppskattade den, och så också kyrkan ("vi går in i kyrkan här, Emma. Den är säkert känd eller nåt.") och den mycket goda glassen vi åt. Eller jag tyckte att den var mycket god. Syster var tveksam. Efter denna eskapad tog vi bussen ut mot Brantevik, där vi hade bokat ett rum på ett vandrarhem.
 
Här började äventyret for real, och detta för att det inte fanns något att äta där. Vi antog att där skulle finnas typ en pizzeria, men icke. folk hade liksom bil och åkte till Simrishamn. News: Det hade inte vi. En sak fanns dock: En jättedyr fiskrestaurang. Så det blev en hamburgare var för 165 kr st. Och jag skojar inte nu. Det var dock väldigt väldigt gott (kan ha varit för att vi var hungriga), och rubriken skapades där. Det makar mer sense än vad man tror...förutom cracket. Ingen vet var det kom ifrån. Vi avslutade kvällen med karameller och tv på vandrarhemmet. Och nu kom jag på det fjärde citatet i mitt citatinlägg här under. Kan någon lära mig redigera inlägg nu tack. Det har ju bara gått nästan sex år...här kommer det i alla fall, från hallåan på tv 6.
"Här är ett mail. "Jag har just jobbat med bajstorkande i femton timmar. Alla jobb är alltså inte lika glassiga som ditt. Behöver du en efterträdare?" nej, inte vad jag vet. Men med tanke på vissa program som går här på sexan, är jag ju också omgiven av en del skit."
 
Idag försov vi oss crazymycket, men checkade bara ut en halvtimme för sent. ;) vi fick vänta på bussen i en timme och åt då frukost på den affär/kaffé (konstig gramatik was needed) som nu faktiskt var öppet. Wow. Väl i Simrishamn missade vi tåget med 30 sekunder, och fick då fika på kaffé kagan i väntan. Mycho goda chokladbollar hade dem, om ni undrar. Men till slut kom vi därifrån (vi var sooo over it) och tågade en stund under glatt lekande av gissa fråga tänka (jag var bra för en gångs skull) och gick sen av i Ystad. Där hände inte så mycket. Vi vann inte på lotteri och syster joinade amnesty for no reason förutom the obvious one...eh scratch all that hon gjorde i alla fall det. Vi fortsatte tåga, och hamnade i Svedala bara för och kunna säga "hej hopp i Svedala!"(does make sense). Där åt vi dessutom pannkakor på "kaffe och sånt" som för övrigt låg mitt emot "hår och sånt". Lite för bra. Vi åkte sen hem, och det var vi mycket glada för så att säga. "så att säga" blev för övrigt vår catchfrase, tillsammans med det optimistiska "tågen går varannan halvtimme". Kort sagt ett mycket lyckat äventyr med den bästa av alla bästa systrar!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0