Okay...nu är det dags!

För vad? För att blogga! (shocker.) äntligen! Vad är min ursäkt för denna sjuka frånvaro? Har jag varit borta på något trevligt äventyr? ...näe. Jag har bara varit väldigt, väldigt lat. Det är jag egentligen än. Det enda jag egentligen vill göra är att sitta instängd på mitt rum, i mina egna tankar. Allt annat är på tok för jobbigt.
 
Men liiiite annat har jag gjort. I fredags skulle jag och Olle till exempel åka till västgrillen (for backstory, check may: inlägget heter "gotta let it happen" och nej jag kollade inte upp det utan jag kunde det jag behöver inte alls hjälp), men det visade sig att de hade stängt...igen. Så vi åkte tillbaka till Lund och vår reservplan, viggos. Där satt vi extremt länge och hade både mycket seriösa och ganska oseriösa diskutioner. Kvällen slutade med lite burger king-drama (nej vi åt inte en hamburgare till, take a breath) och jag var lite sådär lagom genomtänkt som jag är. Men allt gick bra så no worries. I helgen gjorde jag ytterst lite. Plockade vinbär (wiii), lyssnade på sommarprat av folk jag worshipar och satt som sagt mest här.
 
Idag åkte jag återigen till Danmark, nu med Elin, Olle och Isa. De köpte sprit, jag...stod utanför spritbutiker och vaktade deras saker. Vad gör man inte för sina vänner liksom? ;) men vi hade det trevligt också såklart. Jag och Elin konstaterade att vi faktiskt har saknat varandra (who´d have thought? xD) och både Isa och jag var onda mot typ allt och alla. Jag är ju som sagt inte så bra på att umgås med folk just nu. Och det är dumt med tanke på hur lite jag kommer få vara hemma den närmaste tiden. Blah. Eller jag ska inte klaga, det är ju kul saker jag ska på, men jag inte bryyy! Nu: Mer ensamhet, ja tack.;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0