för de känslor jag hittar är sköra

Livet just nu: I can not cope. Tröttheten är total. Men igår var en helt okay dag. Var hos Josefine och sjöng, för anledningar som inte är relevanta, och sen hade jag telefonmaraton på kvällen. Hannah, Rena och slutligen Linus pratades det med. jag kände mig populär.:)
 
Idag var jag på begravning. Det var det jag inte orkade skriva om för ett tag sen. Det gör jag nog fortfarande inte. Men fy fan. Jag har nu spräckt gråter-inte-på-begravningar-sviten och det med besked. Det var nog bra för mig, tror jag. Direkt efter det åkte jag till lomma för klassdag. Wiplash much. Men det var ganska fint och soligt och skit. Sen en vemodig skrivargruppslektion där jag fick ett massivt skrattanfall ("jag tror att Emma gick sönder") och jag och Niklas satte tonarter på diktsamlingar. "den går i f dur!" utbrasst vi exakt samtidigt.
 
och vet ni? Vet ni vet ni? Jag är första reserv på Sörängen! Wiiiii! De måste fan ha tyckt om mig! Och det slog mig först nu att Skurup kanske faktiskt tog min blindhet med i beräkningen. Shit jag är så naiv. Men jag ska ringa "sigge" imorgon och prata om synskada (*throwing up*) och ekonomi och annat kul. Men det bra med den skolan är också att de ger en all möjlig mat! ellr alltså, alla maträtter under dagarna till skillnad från Skurup. Så det är bra. Men kan jag detta? Jag vet verkligen inte om jag kan detta...om jag kommer in alltså. men ja det får vi se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0