In the hearts of the blind something you´ll never find is a vision of light

Nu har det hänt en massa mer här i livet. Jag vill börja med att nämna en sak till om balen, nämligen att vakten på tegners på allvar trodde att jag var för full för att komma in. Men jag var bara blind. Och oorganiserad och iklädd hämska skor. ;)
 
Igår var det hejdåfest för Hugo med en hel massa random 96:or. Jag kände ingen. Eller nej, jag visste vilka två var och tre visste vem jag var (tror jag). Jag lärde mig nästan inga namn och vi pratade om en massa saker medans en massa intogs (mest av alla andra). Jag lyckades ha en bra poäng om en färg och var den enda som reagerade på ljuset på morgonen (se: den ironiska rubriken). För ja, vi sov utomhus. Det är något nytt för mig. Okay vi hade ett vindskydd, men ändå ganska crazy. Jag testade att improvisera godnattsagor igen, men failade när jag insåg att jag inte vet hur en groda ser ut. Bra Emma.;)
 
Det om detta, tror jag. Idag, efter att ha kommit hem en sväng (ja, jag är hemma ibland, men just nu känns det knappt så. OBS inget skryt.), åkte jag och fikade med Olle i fem timmar på espresso house. Vi satt framför en priseless stockholmare och det var tur, för han räddade oss ur ett par awkward moments. Men vi hade det bra och pratade om allt från mellanstadieförhållanden till vad tillit, vänskap, kärlek och nyckelharpor egentligen är. Som pappa sa, "vad kul med en till du kan träffa!";)
 
men vet ni vad? Det blir ett us syd! Wiiiii! ...varför bryr jag mig? Jag vet inte, okay? Men det gör jag. just deal with it.;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0