studentinlägget!

Ja. Nu, äntligen, orkar jag sätta mig ner och skriva om studenten (och dagarna efter).
 
På själva studentdagen började vi med sån här champagnefrukost i botaniska. Jag drack svart champagne, because I´m worth it. ;) det regnade dock en del, men Elin hade att paraply, så jag klagar inte. Vi gick sen till kulturkrogen och hade klasslunch, där alla var lite lagom packade och glada. fast naturligt vis inte jag. Det var sen fotografering och väntande som folk bedrev på botulfsbaren innan det var utspark. Då sjöng tvåorna för oss (men dock inte I´m so happy that you´re gone! blasphemy!) och sen sprang vi ut. Jag hade äntligen lyckats bli pepp, så jag pratade en massa engelska och lyckades till slut ta mig ut för att då bli mött emma-style. Direkt när jag kom ut, nästan, kommer Challe (Elins flickväns syster som jag knappt känner) och hänger ett paket dammsugare om halsen på mig. Backstory: op embrace life fick jag dammsugare av henne och hennes pojkvän for no aparent reason. så fint. Sen kom mamma med en påse polly istället för blommor (för jag hatar blommor om någon inte visste det), och efter diverse gosedjur och annat brukligt kom Olle och Isa med en emma-cola! Hur gulligt? I can not cope.
 
Sen skulle vi åka flak! Ja, jag. Syster fick följa med, så jag hade någon att klamra mig fast vid, och det var ganska kul ändå. Lite tröttsamt mot slutet, men ändå fint att ha gjort det. Sen åkte jag hem och hade studentfest här hemma! Det kom en massa fina människor (tack <3) och det var jättegod mat (romsås :D). Benjamins band spelade och hade världens sötaste mellansnack, och sen fick jag ett medley gjort av syster och mamma (och lite benjamin och hans homie). Det var jättejättefint! Låtar vi sjungit var temat och därför blev det saker som tusen och en natt, anything you can do (jättejättegullig version), dansa fastän, sweet dreams, I´ve got a theory och så var mamma tvungen att få in lite stiftelsen också för att det inte fick bli för bra. Men det blev för bra. eller det blev alltså jättejättebra. Och som om inte det var nog, fick jag sen världens bästa tal någonsin! De tog upp jättemånga fina saker och sen fick Ingemar hålla ett tal till mig! Jet var det bästa ever! ...nej vänta, det var det inte! För sen fick jag min låt! Det var 9 to 5 de hade gjort om, vilket jag inte hade gissat alls och den var jättejättejättebra! Någonstans där var min dag fullkomlig. Alla började droppa av och jag och syster bestämde oss för efterfest med gilmore gilrs. men...då kom Niklas Törnlund! How random is that? så vi satt och pratade en lång stund, och sen fick dagen tamigfan vara slut. Men den var jättebra!:D
 
I fredags var det fancy skolavslutning (ja, det har man efter studenten, deal with it). Vi fick då våra betyg, och nu är det bragging time här. Jag gick ut gymnasiet med 20 mvg:n. av hur många möjliga, undrar ni? det spelar ingen roll. jag fick mvg i både nutida konst och ensemble b, det ena höjt i sista minuten och det andra visste jag inte om! wiiii! Annat som hände var att Per och Elisabeth spelade för oss och att vi körde vår låt för dem. hur fint som helst. Vi sa hejdå till varandra, och jag lämnade spyken for ever and ever and ever. Mer hände inte i fredags...eller jo, jag skrev ju min elfte låt! Det var väl roligt för mig.:)
 
Har jag skrivit med stora bokstäver nu? Hur länge? Ah fuck it det kan jag ändå inte kolla. Igår var jag hursomhelst i Malmö hos Isa med henne, Olle, Elin och Linnea och umgicks. Vi döpte då om Linnea till "gåsnan", åt mat som tog evigheter på sig att komma och hade kul åt lite allt möjligt. Jag fick ett skrattanfall som inte är av denna världen åt Olles invardrarsvenska och visade också prov på min egen när jag skulle ha högläsning ur pizza-menyn. Lite för kul. Vi satt på stationen i en timme för att vi hade missat tåget och skrattade åt mer konstiga saker. Helt enkelt en lyckad dag. en lyckad vecka. nu är jag trött, och möjligen på väg att bli lite sjuk. det vet vi inte. men vi får se. godnatt nu kära ni!

Kommentarer
Postat av: TILDA HEEHEH

hej emmiis. axel vill att jag ska fråga dig vad du hade i snitt? :)))))

2013-06-16 @ 23:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0