I´m just a sidekick, but I love being at your side

hannah: you go talk to your friends, write in your blog, talk to me...but we are never ever ever getting back together! Like...ever.:D
Sandy: ...what does that even mean? Jag är förvirrad...
 
så mycket bra grejer har hänt! För det första har jag, mamma och pappa bokat biljetter till stockholm arts and music festival i sommar! Regina Spektor, first aid kit, rodriguez...I am so excited!
 
För det andra var jag hos furulundsklanen igår och åt middag och snackade skit. Efter flera timmar utbrister Frida "men Emma, vad tycker du om egentligen?" och man bara...eh...jadu, bra fråga. Jag hade suttit och gnält hela kvällen utan att ens ha märkt det själv. Men de tycker visst om mig ändå, säger de. Jag kom fram till att jag och John nog är besläktade på något sätt och som vanligt hatade vi idioter alldeles för mycket. ;)
 
så till det tredje: när jag kom hem igår gjorde jag en facebooksida till emma carolina! gå in och gilla den om ni inte redan gjort det, och spread the word vetja! ja, det ska få ses live, någon gång...jag lovar! det är bara gitarristen som ska ha tid! jag skyller inte alls ifrån mig. ...nej, faktiskt inte.
 
on to other things: jag såg a very potter senior year idag. smärtsamt fint och bra och jag fick lika delar framtidsångest och lyckorus. fun times. och sen sa pappa att def leppard kommer till sofiero! ja jag vet att jag går på crazymycket konserter (och då har vi inte ens börjat prata om pease & love, vet inte alls hur det blir med den saken) men yaaaay! :D:D det var nog det. here goes quotes:
 
hugos sms till mig häromdagen: jordan anropar emma! vem fan är jordan? jaja, ska törnlunden ha lektion på lovet?
(ingen annan uppskattar det roliga i detta :()
 
jag bokar färdtjänst.
grabb(väldigt formell): så nu är resan bokad till böljenamåssevägen...de måste ha rökt på när de kom på det namnet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0