musikaaalen

Premiär igår, yall! Det gick riktigt bra för oss! Rektorn blev djupt imponerad och en massa annat folk var helt chockade av hur bra det blev. den känns ju lite budget, liksom. Men shit vad jag älskar den. Elins solo (<3), Fias hela performance, att jag fucking dansar i we go together, när folk skrattar åt repliker jag skrivit, min hembränt-replik och att den fan gick hem igårkväll, Petters replik om att se ut som en svamp, att leka sten sax påse på scen och få skrattanfall när alla tre får samma, att bli glömd bakom scen och sen rusa in lite lagom random (på genrepet, lyckligtvis), mama who bore me som sitter som fan nu, cellblock tango och bara blir snyggare och snyggare, det lesbiska paret jag skrev in för att jag kan, vårt sjukt personligatackande efteråt och så himla mycket mer. Jag är sjukt pepp inför dagens två föreställningar! Wiiii! Ett par citat (vet inte om någon uppskattar dem):
 
Jag har en bitch fight med gardinen som hela tiden blåser så att den atackerar mig. Det är ganska tyst omkring mig.
jag till gardinen: Bitch, I don´t like you wvry much...especially not that close to me! (Elin skrattade så hon grät. Jag tyckte inte ens det var kul, men nu är det lite av en catchfrase vi har.)
 
Elin berättar om att hon har skrivit på sin flickväns vägg på facebook.
jag: en sån kommer jag nog aldrig bli...en sån som skriver på väggar.
(inte heller kul eller? jag fattar inte.)
 
jag var tydligen också top comedy när jag satt och fällde en stol upp och ner av uttråkning. det tyckte till och med vår lärare. I do not get.:s
 
men nu kör vi! kom och titta idag för fan! lunds stadsteater kl 13 och 19!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0