Är du en insekt eller är du bara sexuell?

Hej och hej och hej! (för ett hej räckte inte idag okay)
Nu är jag hemma efter några dagar in the huvudstad. När slutade jag skriva "Stockholm"? Ingen som vet. Jag kom i alla fall dit i torsdags och möttes av Hannah. Vi åt mat och sen åkte vi till den berömda (kanske inte sååå berömda( ungdomsgården. Där...var det ganska tråkigt. Nästan ingen jag kände och dessutom sminktema. Sen åkte vi hem till Rakel och Sandra och sov.
 
I fredags vandrade jag och Hannah runt i farsta. Vi åt på den berömda (på riktigt denna gången väl?) grillen och sen försökte vi hitta en tröja till henne. Det gick sådär alltså. Men vi satt på en kall bänk, drack cola och lyssnade på (och sjöng med till) musik som lät som om vi var i "ett afrika". Det kom då fram en man och frågade "är ni båda blinda?" och efter svaret ("nej, jag är blindare än hon") också om vi var syskon eftersom vi var så lika. Jag ville svara "nej, vi är ex-flickvänner faktiskt", men kände på mig att han inte var intresserad av den informationen så jag lät bli. Sen träffade vi en st Fredrik, fast jag hann inte träffa honom så mycket (vänta så säger man verkligen inte :o) innan jag åkte till sickla och vad Hanna uttryckte som en "kött-dejt" med Ronnie. Kan ni förresten svara på om ni tycker att det funkar med Hannah och Hanna eller om jag ska börja kalla någon av dem något annat i bloggen?
 
"kött-dejten" bestod av att vi åt mat och pratade om typ ingenting viktigt alls innan vi hämtade Onna. Jag har saknat Onna! Okay jag träffar henne jätteofta nowadays...men ändå! Vi gjorde inget särskilt på fredagskvällen vill jag minnas. I lördags chillade vi mycket med livet, men gick också in till sickla centrum för att köpa viktigt och såklart fika. Jag åt den överlägset godaste chokladkakan in the history of ever. :) Ronnie hade också musikquiz med oss och jag fick min allmänbildning satt på prov. Tack pappa för att du har lärt mig Yazoo, säger jag bara.
 
Vi skulle sen på kaninparty...fast det blev nästan inget av. Vi åkte bara på middagen, sen ville Onna hem och jag följde med. Men middagen var trevlig och vi fick ge Sandra sin fina födelsedagspresent: kött. För att det är vi. Vi spenderade sen festkvällen med att dricka hallonsoda, äta chips och sjunga när vi var på humör. Igår åkte jag hem med diktatorn som också var uppe. Så det blev samtal om allt möjligt och jag smakade något så fascinerande som smultronsoda. Konstiga grejer. Här kommer citat! Just det, rubriken sagd av Ronnie.
 
Hannah: Stiftelsen borde starta ett varumärke och göra produkter som "läppstiftelsen" och "täckstiftelsen".
 
Sandra: Nu när det är 2014...
jag: Det är 2013.
Sandra (djupt upprört): Vad vet du om saken?
 
Hannah: Jag är ju vegeterian nu, så jag kan inte äta schnitzel.
Carro: Varför? Just det, det är ost i det va?
 
Ronnie: Vill ni höra en bra låt?
Jag: Nej.
Ronnie: Då sätter jag på en dålig låt!
 
Onna: Gissa vad du får i present av oss! Det går att äta.
Sandra: Choklad! Choklaaaad!
Vi: Nej. Det är mat!
Sandra(tvärsäker): Cola!
 
Om det är mer har jag glömt det.:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0