Sing us a song, you´re the piano man

Alltså den här dagen. Jag vet inte. Jag har inte gjort någonting alls och ändå har saker lyckats vara mysteriska. Jag försökte styra upp mitt liv de närmaste månaderna och kom sen ut till mamma. "Jag har fått ihop allt! Jag är helt lugn inombords!" hon replikerade med "du verkar mest speedad." Såklart hade hon rätt. Så mycket adrenalin har jag inte haft sen i januari, tror jag. Då skrev jag av mig i bloggen (har ingen aning om vad där står nu men snaaaart får jag läsa det yay), men idag kastade jag mig ner i källaren och krosstrainade i 45 min. Det behövdes. Lussebullen efteråt behövdes också. Det har bakats sådana här i huset hela dagen inför Saras dansshow.
 
Ikväll har vi också sett glee och de spelade låten i rubriken. Också the fox. Såklart. Nu sitter jag mest och äter chips och kämpar mot min cola-abstinens-huvudvärk. Och omg snart är det december kom jag på!:D Vet du vad det betyder, Olle? Du måste byta månad imorgon.:)

Kommentarer
Postat av: olle

Haha tack för du sa det, men helt senil är jag inte, än.. men jag har börjat läsa den mycket på mobilen, då har man inte det problemet... Haha.

2013-12-01 @ 00:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0