woah.

Hej folk!
Den här dagen började mycket mögpuckat. Jag sov aaaalldeles för länge och vaknade med en huvudvärk som inte är av denna världen (för att vara jag). Så jag låg mest och undrade vad meningen med livet var och hur jag skulle fylla de nästkommande dagarna. Det var ganska miserabelt, helt enkelt.
 
Räddningen blev min syster. Och glass. Och chokladsås som stelnar. Bästa uppfinningen ifall ni frågar mig. Dem lite mysteriska rubriken kommer från en hiphop-låt. Jag och syster skrattade väldigt mycket åt den och också andra liknande låtar (speciellt om de innehåller trumpeter). Nu svalde jag också min stolthet och tog en ipren, så jag mår mycket bättre. Här kommer några citat, för det var länge sen:
Melissa Horn (natten på hotellet): Vad vill du ha att dricka?
Mamma: Smultronbål!
 
Jag: Varför har vi ens köpt vaniljglass?
Sara: För att vi ska kunna ha såser på den!
Jag: Bra anledning, faktiskt.
 
Sj-ledsagare i Nässjö (som för övrigt är alldeles för jobbig): Det är mycket bättre i södra Sverige. Allt är grönare där.
Jag: Fast vi är i Södra Sverige.
Hon: Jomen som i Malmö och Danmark.
...För Danmark ligger ju i södra Sverige...

Kommentarer
Postat av: Annoushka

Herre Gud, ledsagaren i Nässjö är verkligen en klass för sig... När Diktatorn var där sist saknade hon tydligen mig, för hon konstaterade direkt att "den söta lilla flickan" ine var med....

2013-11-09 @ 09:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0