Because happy is what happens when all your dreams come true

Hej folk!
Shass: You don´t say. Kan inte vara lätt att vara ihop med Kasper, om man säger så.
 
Sen vi hördes sist har jag hunnit vara i London! Det är inte varje dag, om man säger. Fem år sen, närmare bestämt. Eller okay fem och ett halvt om man ska vara sån (och det ska man väl). Vad gjorde vi? Den ständigt återkommande frågan. Vi såg musikaaaler! Först och främst wicked på fredagskvällen. Har jag sagt att jag älskar wicked eller? ...ja, någonstans kanske. Typ hela 2008 och lite spritt senare ja. Men...jag älskar alltså wicked, och shit vad bra det var! Jag fick en del skrattanfall åt den extrema brittiskan, men vad hade jag väntat mig liksom, och alla var kaosduktiga. Speciellt hon som spelade Nessarose, som jag och syster worshipade litegrann sådär. rubriken är såklart från en av låtarna.
 
På lördagen drack vi afternoon tea (för det måste man göra) och såg ännu en musikal, Charlie and the chocolate factory. Kontrast: Ja. Barnen framför var nästan lika mycket underhållning som musikalen. Jag och mamma diskuterade vilka av dem vi ville adoptera. Praktiskt när folk inte kan svenska. Then again, svenskar fanns det sjukligt många av. Speciellt på primark var de överallt. Jag och pappa är för övrigt anti primark. Något ska man ju vara anti och bättre det än anti livet eller något. Varför man nu skulle vara det. Anyhow, vad gjorde vi mer? Gick omkring en hel massa och åt ännu mer. Umgicks. Jag har saknat min familj, så det var tur att jag fick vara med dem ordentligt och inte bara träffa dem i förbifarten som det annars blir.
 
Idag kom jag hem till Småland-landet igen och där hade vi måndagslektioner vilket alltid är sämst. Men jag bytte namn till Emma Rävås Silfverstolpe. Om ni undrar varför får ni googla er fram, så har ni ökat er allmänbildning lite. Det blir kul! (det blir det inte) Något annat bra som har hänt är att Natha (Natta som jag stavade det då) plötsligt skickade en vänförfrågan till mig på facebook idag! Jag blev lagom glad. Och med detta går jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0