Cause tonight could be the night when you realice this is right and so I wait for you

Olle, Shass & Fredskronk (där har du för övrigt ett ord till jag inte kan säga, som jag inte kom på igår...just a side note): Jag tror ni missförstod lite, med andra ord tror jag att jag skrev fel. Jag vet också att vi inte kan välja vilka vi blir kära i. Jag menade mest det där med att styra känslor och där är jag mest inne på Shass linje. I och för sig säger ni mestadels samma saker, men jag kommer nog aldrig att förstå det där du pratar om, Olle. Fast det vet vi ju redan. Att man skulle "få mer känslor för henne"...just, no.
Till Olles andra kommentar: Fuck yes! "Låt oss be. Just like our fahter...*alla säger efter sådär monotont som de gör i kyrkan* just a Little less submissive, of course." Flawless.
 
Idag har jag inte gjort mycket, men tänkt desto mer. Det hade egentligen kunnat bli en hel massa inlägg till här, men så blev det inte. Tänkt på relationer, saker jag ångrar (och att det bara finns en sak jag ångrar i år, sjukt ändå) och hur begränsande det faktiskt är att vara bara en människa. Jag menar...jag har ju bara en människas referenser, en människas kultur...huuur ska jag då kunna tro att jag vet något? Tragiskt, på ett sätt. Men inatt var jag i Halmstad. Helt sant! Om man med helt sant menar att jag drömde det. Jag satt fast där i åtta timmar och väntade på ett tåg. Hur jag fick för mig att Halmstad var relevant för min resväg vetefan, dock. Halmstad är sällan relevant. Dagens visdomsord från mig och sådär. Med det får det räcka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0