Emma är som livet. Man vet aldrig varför man släppte in henne...

Hej ni!
Jag är helt totaltslut efter en helg i huvudstaden, som sydrepresentant på riksstyrelsens möte. Fint har jag dock haft det. I fredags åt vi indiskt och rubriken framtogs. Jag hävdade att precis allt gick att säga "som livet" om, så verkar man djup. Jakob kontrade med detta. Tycker om dig med och sådär. Mer hände inte i fredags, tror jag.
 
Igår hade vi/de möte nästan hela dagen. Vi hann dock konstatera att Gud skapade blindskämtet och sen människan, äta pizza och reda upp saker (i alla fall jag). Sen spelade vi tp, där jag och Anna hade väldigt roligt. "där"...så säger man ju inte. Skit samma. För mig gick det mest åt helvete i detta spel, men frågorna var ju också spännande. Jag orkar inte ens ge exempel, så dumma var en del. Vi åt sen japanskt (lax <3) och umgicks under ivrigt chokladätande på kvällen. Det var sagan om det.
 
Idag då. Mer möten. Jag, Linus, Onna och Sandra (som kom dit som valberedning i sällskap av Rakel och Vispen :D) dissade lunchen (ja, jag tycker att vi hade själ till detta) och snabbåt på en underbar pizzeria istället. Ägarna var helt fantastiska och hjälpsamma. Vi hann dessutom tillbaka i tid, wii! Vi avslutade mötet två timmar för tidigt och därför blev det en massa sittande på burger king på centralen. Då hade dessutom Hannah anslutit sig. Fint ska det va. Sen åkte jag hem och hade fina tågsamtal för diktatorn. Och nu orkar jag inte mer. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0