Hello, is it me you´re looking for?

Hej och andra äckligt pigga hälsningsfraser!
Jag är så trött just nu att det är helt inhumant. På riktigt. Men ja, vi tar det från början. Igår var en fantabulous dag. Den började med att jag fick mina skivor (Maria Menas och Melissa Horns nya, den senare tydligen signerad också) och olympialunch dessutom. Jag har saknat Olympia, om någon undrar. Det gör ingen.
 
Sen åkte jag till stan och träffade lilla Agnes, som nu är med ledsagare! Crazy enough. Vi fikade på Ebbas skafferi (där Hedvig tydligen jobbar, sjukaste) och pratade om allt möjligt...typ fantasilösa universum, barn och texter. Agnes var lagom osammanhängande och söt.
 
Sen åkte jag direkt till Malmö för att umgås med Sandy och Marie. Vi åt kinamat och uppdaterade oss i allt som händer. Sen råkade det bli någon slags sleepover/festande, men ingen klagade över detta om man säger. Ja alltså, det där "jag ska aldrig dricka sprit, men..." höll jag inte. Men det måste man inte har jag kommit på. Inte för att jag kommer göra det till en vana, för det är ju äckligt, men jag är inte rädd för det längre. Och mamma, du kan vara lugn, för jag är nästan helt säker på att jag hade kunnat säga "alexander" om jag hade försökt. Sen åkte Sandy och jag fick ur mig en massa ledsenhet jag inte visste att jag hade. Marie var fantastisk genom allt. Du är bäst och sådär.
 
Så idag är jag trött. Jag kom hem för ett par timmar sen. Sen ska jag till Malmö igen, både idag och imorgon av olika anledningar. Det var värst vad jag är där jämt. Avslutar med lite löst skit som kan kallas citat nu.
 
"Du är inte alls mobbad, det bara ser ut så!"
 
-Undrens tid är ej förbi.
-Nej...men snart är den det!
 
"Alltid redo, jag har vatt scout!"
(Ni förväntas inte fatta)

Kommentarer
Postat av: Sandy

Jag älskar att bli citerad i din blogg Emma. Och jag tror aldrig jag har hört dig skratta så högt och obesvärat som vid scoutgrejen. :) Kul, tycker jag.

2013-10-18 @ 16:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0