Jag är hemma var jag än är

Lite så är det faktiskt. Jag kom hem i fredags och hem igen idag. Jag kom alltså tillbaka till Småland och skolan, där vi hade litteraturhistoria. Joy. Alltså är vi inte fucking färdiga med litteraturhistoria snart? Jag tycker vi har gått igenom den tre gånger minst. i alla fall två, i högstadiet och gymnasiet. Det är för mycket! Jag hatar historia om någon undrar. Jag råkade också skolka eftersom de såg en väldigt visuell film, så jag gick hem, men sen såg de inte klart filmen tydligen. Bra Emma, bra verkligen.
 
Nu vill jag dock ragea lite på folket som bor på min våning. Here goes:
1) Hur tänker man om man lämnar disk (odiskad antog jag) på diskbänken i ett kök som någon annan ska kunna använda? Nej, du kan inte skjuta upp din disk när du bor med andra som du inte känner alls. Det är bara respektlöst. Eller är det jag som är en bitch nu?
2) Jag har punktmärkt sopsorteringen här, helt enkelt för att kunna använda den. Redan morgonen efter att jag gjort det var en lapp borta, och nu är alla 5 det. Alltså vad tänker man då? Tror folk på riktigt att det är strategiskt utplacerat skräp? Då är man ju dum i huvudet. Och här är det inte jag som är en bitch för det finns ingen logisk förklaring. Brukar ni tejpa fast skräp på saker? Trodde inte det heller. Brukar skräp se ut som punktskrift? Okay, det händer ju såklart, men då sätter man väl för i helvete inte fast det!
 
...Rant over. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0