Jag ska aldrig dricka sprit, men...

Det händer stora saker. Och lite små...men mest stora. Den första stora saken innebar det som står i rubriken: Jag, Onna och Rakel hade nykterister-dricker-kväll i Stockholm! Vi fick också med oss en Sandra och en Maja, fast inte den Maja vi hade tänkt, utan en jag aldrig träffat förut. Fast hon var skåning och, ännu bättre, sa direkt att jag pratade skånska och var från Lund! Bra grejer. Men ja, frågan är ju såklart: Blev jag full nu när jag försökte? Nja. Inte riktigt faktiskt. Men jag försökte! Det var nog bra, för nu vet jag att det inte är så lätt som man tror. Vi lekte hur som helst en del lekar och sen tunnelbaneluffade vi från halv tre till halv sex på morgonen. Då spårade det verkligen ur och diskutionerna hettade till...courtesy of Rakel. Här är lite citat från kvällen:
"Ek är ju en växt, men det känns mer som ett träd..."
"Vad hon har druckit mycket! Det är nog därför hon är så full..."
"Bibeln är en efterhandskonstruktion."
"Jag tror Maria var psykotisk!" (OBS bra teori faktiskt. Jag övertygade alla andra tror jag. Ja, jag menar Jesus mamma Maria)
 
Igår var alla trötta. Vi tror att jag dessutom kan ha varit bakis, fast jag var ju för i helvete inte ens full. Jag var antagligen bara väldigt, väldigt trött. Vi fikade på espresso house (jag köpte en macka, sjukt för att vara jag...sa ju att små saker hade hänt också) och sen spenderade vi några timmar i sickla. Jag älskar den lägenheten, på riktigt. Jag blir läskigt kreativ där. Onna förstår mig inte. Där lyssnade vi på Maria Menas nya skiva, som jag uppskattade till stor del. Den kvinnan är fantastisk. Kvällen spenderade vi med att prata om allt möjligt mög och bara ta det lugnt. Citat från igår (och lite idag):
Någon: Sakerna i den här lägenheten har verkligen fötter!
Jag: Inte jag i alla fall!
 
Sandra: Det finns så många konstiga uttryck. "Livet på en pinne", vad är det?
Jag: Ett graviditetstest?
 
Sandra(beskriver orimliga scenarion...jag vet inte varför): X frågar emma, ska vi leka? Emma svarar: Nej x, jag vill bara ha chokladbollar!
 
Nu Går vi vidare och tar lite tåg- och telefonreflektioner. Fför att jag kan!
-Igår när jag skulle beställa sl-ledsagning (ja jag åkte tunnelbana själv igen wiiieee fler små bra saker) fick jag höra "kan du återkomma? Jag sitter i ett annat samtal." jaha...men varför svarade du då?
-Taxi Nässjö bad mig också återkomma idag, för att "jag behöver en penna." What?
-Tågen då. Varför har sj en bistró (hahahaha min stavning, ignore it) och Veolia en krog? Alkoholistvarning på den.
-"Om ni har några frågor finns personalen alltid i krogen, som ni hittar i vagn tio." jaha, okay. Min fråga är hur jag ska ta mig till vagn tio. ;)
 
Nu: Det största. Idag, mina kära vänner, blev jag vald till Syds vice ordförande! Shit is going down! Jag är sjukt pepp! Med dessa utropstecken lämnar jag er. God natt! (ja där fick ni ett till...lev med det.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0