Skärp er!

Hej ni!
Stevie: <333
 
Idag (igår) var en bra dag. Jag började med att äta frukost, träna och läsa Amanda Svenssons nya bok, som är så bra att jag knappt vet var jag ska bli av. Hon är fantastisk, den där. Efter att ha spenderat lite tid sådär kom pappa och hämtade mig, och vi köpte lunch som vi åt på hans jobb. Jag har saknat Olympia, Lunds bästa snabbmatsställe enligt mig. Anledningen till att jag var på hans jobb var dock inte att äta i första hand, utan business. Jag användartestade nemligen programmet det företaget gjort, som några exjobbare anpassat till blinda. Det var ett mycket fint program, så nu har jag äntligen fattat (lite av) vad pappa pratar om. (Nej det har jag inte.) Jag satt sen och chillade med livet, åt smartis och drack cola innan pappa var klar och vi åkte hem. Jag vill jobba på ett jobb med läsk-automat. Don´t judge.
 
På kvällen åkte jag till furulundsklanen. Det var ett bra tag sen och jag har saknat dem, upptäkte jag. Jag välkomnades med orden "vi har köpt Coca-cola!", så jag är väl älskad antar jag.;) Vi åt mat och pratade om allt möjligt. Låt till Fridas dop valdes, eftersom jag ska sjunga på detsamma, och kanske få tillbaka den där kyrkokontakten som jag fuckade up 2010 för att jag var helt låghalt vid denna tid. Vi lyssnade också på annan fin musik och jag sa rubriken mycket, om allt. Det är ju som bekant ett av mina livsmotton. Jag förklarade bland annat noga för en av deras (många) katter hur han skulle skärpa sig med livet, rengöra pälsen och bete sig som folk.
Kan också nämna att Frida försökte hitta lektioner i norska, tills hon kom på att det var ju parodi-norska hon egentligen ville lära sig, och det finns ju inte. Deppigt. Nu är det mycket sent, men ni ska få ett antal dialoger från kvällen.
 
Vi pratar om att Frida skyllde på "sockermusen" när alla sockerbitar försvunnit (när hon var liten), och jag föreslog terapi (does make sense in context ok).
Frida: Finns det en term inom psykologin som heter sockermusen?
Susanne: Det är väl samma som monstret under sängen.
Frida: Men...monstret under sängen äter ju inga sockerbitar!
 
Malin: Det finns ju länder utan kollektivtrafik.
Bosse: Jamen det finns ju länder som...inte ens...finns!
 
Frida: Jag vill diskutera feminism! Vad är det egentligen?
Malin: En metod för att få jämnställdhet.
Frida: Okay.
(Ja, det var ju mycket diksuterande det där...)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0