Emma! Ska vi springa med saxar?

Hej och allt vad det är!
Rubriken är var syster säger till mig varje dag när vi ska ta vårt godis från paketkalendern. För vi vägrar sluta med paketkalender, även om det inte varit faktiska paket i den på kanske 8-9 år. Eller något.
 
Igår var jag bra, faktiskt, för jag trotsade min huvudvärk och skrev en vers på Jane Bonds nya låt. Vi repade sedan denna och det gick jättebra! Låten gick från skitdålig till ganska awesome och alla var glada. Så jag var väldigt glad och sånt igårkväll och det är jag väl än, I guess.
 
Denna dag började med att jag återigen drömde om att föda barn (Hannah, I blame you. Kan du inte föda ditt barn snart så jag slipper drömma om det och få regelrätt panik every single time? Thanks.) och sen har jag ignorerat mina studier like there's no tomorrow. Jag har också, med hjälp av mamma, fixat med omslag och booklet och förbokning och grejer. Min skiva kommer bli awesome bara så att alla vet, och det trots att jag kommer vara på omslaget och se dum ut. (Huruvida jag ser dum ut eller inte vet endast alla som ser bilden, alltså inte jag. Tänkte först skriva "alla utom jag" men det finns fler blinda kom jag på.) Det var nog det för idag, för mina ögonlock faller ihop så mycket så till och med jag märker det.

Kommentarer
Postat av: Blue

Jag försöker!

2014-12-09 @ 00:52:38
URL: http://overkills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0