Typan, indeed

Blue: Jag älskar dig. Så du vet. Problemet är ju dock detta: Vad gör man när man inte funktionerar och hur vet man det? (Och allt om päronen är naturligtvis sant.)
 
Nu är jag i Miamas! Eller i Florida och Miami (inte samtidigt), men vi (jag och mamma) kallar det Miamas. Jag har varken tid eller lust att blogga, men jag kan notera lite saker. Som att vi just nu är i Marathon och bor på en resort med en svensk receptionist. Som att vi har lyssnat väldigt mycket på country radio och blivit glad när de spelade bra låtar och konfunderade all annan tid. "my o my, you're so good looking" blev en favorit. Som att jag drömmer om bebisar fortfarande ungefär jämt. Som att min syster är ganska hilarious. Exempel:
Jag: Hon är väldigt söt.
 Syster: Jag också!
 
Jag: Alltså varför sjunger den här människan...
syster (avbryter): Varför han sjunger? För att det är underbart!
 
Vi har också rest en del i tiden. Först till 1990 med en starwars-kamel, eller det var väl mer ett flygplatståg men så beskrevs det. Sen till 2007, första gången vi var i usa, när exakt samma filmer (forest gump och sound of Music) som sist vi var där visades. Slutligen till 2012, andra gången vi var i usa, när de spelade where have you been på radion och vi sjöng vokalsång. Och nu måste vi gå tror jag? Just det, rubriken är signerad syster. Tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0