aaaa!

Kan detta vara min konstigaste rubrik någonsin? Kanske, ingen vet. Men ganska konstig är den. Det ska föreställa den höga ton som Diktatorn har tagit ungefär hela kvällen och eftermiddagen. För han har alltså varit här idag för att fixa en massa grejer, framför allt sång inför nästa helg då vi ska sjunga på srf Jönköpings månadsmöte...eller var det så det hette? Det var nåt sånt i alla fall. Kan också här passa på att nämna att jag kaaaaaanske sjunger lite emma Carolina-grejer nästa lördag i Lund! Kanske, alltså. Men ni kan ju tänka på det, om ni nu är i Skåneland då.
 
Men ja...diktatorn var här, alltså. (Förvirrat inlägg hej) vi åt en sibylla-middag och sjöng olika låtar som sagt. Inlägg i åldersdiskutionen: Jag började gapskratta när han sjöng "jag kanske skulle söka upp någon yngre, som en fjäder i hatten". Fucking hilarious. Jag är helt slut, som ni märker, så det här får vara slut.

Kommentarer
Postat av: Diktatorn

Dagen var väldigt nice och tack för maten/presenten! :)
Nästa vecka får vi rocka (eller ballada, om det nu ens är ett ord? Har aldrig hört det) på månadsmötet så du skrev rätt. Avslutar kommentaren med en annan fin rad ur låten! :)
"Jag skulle kunna leva utan den där (bläng) blicken som får mig ur balans" ;)

2014-01-07 @ 22:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0