And all I know is there´s something new this year

Hej och gott nytt 2014 era jävla idioter, fanskap eller andra kärleksfullt nedsättande ord jag kallar er!
Ja, det är alltså ett nytt år. What. Jag bloggar till och med på nyårsdagen, och det var tre år sen sist. Onna sover. Eller det kan jag ju omöjligt veta. Men hon ligger ner och håller käften i alla fall, så det gör detsamma för mig om hon är i drömlandet eller inte.
 
Igår firade vi nyår i Eslöv och Malmö. Nej, det makar inte sense egentligen. Vi var alltså hos Olle först och bakade awesometastic pizza. Isa var allmänt smart under detta bakande.
Ekblad: Men Isa, du kan ju inte ljuga!
Isa: Kan jag ju.
 
Jag: Det gick inte så bra med att ingen skulle kalla dig Onna.
Onna: Näe.
Isa: Förlåt Onna!
 
Hon beordrade också Olle att dricka ur en skål, för att sen hälla dess innehåll (vatten) över honom. Det var enligt Onna en av kvällens höjdpunkter. Jag kan gå med på det känner jag. Vi åt pizzan och Onna utnämnde Micke till sin cola-langare. Nåt ska han ju vara bra för, antar jag. Inte för att han inte är bra för något annat. Detta kan jag omöjligt veta eftersom jag inte känner honom. Under ätningen diskuterades också Alexandras pedofili och Isas kanibalism. Helt normala samtalsämnen, skulle jag säga.
 
Sen tog vi oss in till Malmö. På tåget hoppade det på en massa x-spykister, som förde liv och sjöng tänd ett ljus. Det får man göra. Vi kom till klubben vi skulle till och firade in året. Bland det första som hände 2014 var att Elin sjöng "alkastar". Det är inte ofta man upplever sånt. Vi karaokade sen och jag och Elin gjorde en intressant version på sound of silence. För varför inte egentligen. En stund senare åkte vi hem, efter att i alla fall Onna fått dansa en del. Nu är det nyårsdagen och vi chillar med livet. god natt och sånt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0