The world looks pretty from a train

Hej!
Här sitter jag på ett tåg. Det är första gången någonsin som jag bloggar i rörelse, faktiskt. Eller? Jo, det är det definitivt. Det regnar like crazy utanför fönstret. Jag är inte helt okay med det. Eller jo, nu är jag det, men inte sen när jag ska av tågfanskapet. Undrar om jag hinner med nästa tåg. Jag är skeptisk.
 
Men det är ju inte det vi ska prata om, utan min "spelning" igår! Jag var alltså på café & le och sjöng två av mina låtar (transparent och valsen) till bristfälligt pianoklink. Fun times! Olle, Agnes, Asrar och två av Agnes kompisar kom och tittade på migg, samt familjen såklart. Det var svinmycket folk och jag skulle egentligen inte få sjunga, men sen så gjorde jag ändå det och det gick bra! En tjej jag aldrig träffat frågade "gillar du inte twilight? Du sjöng ju om vampires suck" vilket betydde att hon hade hört texten vilket betyder awesome. Oj, the Queen of tempusformer (and svengelska) has spoken. Nu är vi i Hässleholm om någon undrar. Det är bra grejer! Anyhow...jag åkte hem ganska direkt efter det och spenderade kvällen med att titta på metalkonserten. Det är faktiskt inte så dålig skit! Jag pratar absurda mängder skånska på scen (what else is new) och sjunger ganska stabilt, faktiskt! So that´s good I guess. Nu är jag på väg mot Jönköping för mitt andra gig. Jag är på turné och sånt ja absolut. Det var nog det för nu, tror jag, så ha en bra söndag eller något annat töntigt.:)

Kommentarer
Postat av: Stevie

Sedan när du släpper ditt album å blir känd å åker på en redig turné då ska jag följa med å vattna dina blommor

2014-01-19 @ 14:45:57
Postat av: Olle

Du var awesome igår. :) hoppas det biler lika awesome ikväll. Och håller med Agnes, klart du ska på fler coola turnéer, då kanske du nån gang får spela i världsmetropolen Eslöv.. Haha

2014-01-19 @ 15:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0