Do you keep your whores in a stable?

Hej ni!
Är det bara jag eller var det ungefär hundra år sen jag skrev något av substans här? Och då menar jag något tråkigt om itt liv, alltså. Så det ska jagg göra nu! Fast jag verkar vara helt oförmögen att skriva, så det här får se ut som det gör helt enkelt.
 
Igår hade jag tacokväll med Sandy och Marie. Det var mycket trevligt och maten var mycket god, men det kan bero på min helt hysteeriska hunger. Jag var hungrig exakt hela dagen igår, oavsett vad jag åt. Vi pratade om olika grejer och var lite sådär lagom taskiga mot varandra som vi är. Sen började vi såklart sjunga, för så jobbar vi och det blev...julsånger. Det var väldigt fint när det var fint och kanske något mindre fint ibland. Men gläns över sjö och strand på skånska är bra grejer, ändå. Såklart sjöng vi också fiolsången och andra mindre seriösa verk samt lite muppiga powerballader som jag inte kunde men vad gjorde det. Sen åkte Sandy hem, men jag stannade kvar för sedvanlig sleepover. Då kom rubriken till, under ett samtal på midsomer-brittiska. Vi pratade också om sjukdomshets, egenmäktigt förfarande (boken, inte företeelsen), jobbiga människor och allt möjligt annat fram till tre.
 
Idag vaknade vi och låg och pratade om tatueringar och estetprogrammet i typ en timme innan vi orkade ta oss upp. Då gjorde Marie scones ("och den här gången kommer det faktiskt hända!") som var mycket goda. Sen åkte jag hem och här är jag nu. Ska alldeles strax träffa Agnes, för det var ju jättelänge sen tycker jag! Så kan vi ju inte ha det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0