en smånings sista internettimmar

Hej igen!
Vilken bra dag det här hann bli, ändå. Eller vadå ändå? Den var bra från början (jag menar, jag fick scones, hallå). När jag hade slutat blogga gick jag till stan med Agnes. Hon var alldels nykär och lycklig, så som hon numera är, och det var väl trev...nej, det var jättejobbigt. Men det förstod hon också till slut och på vägen hem, efter ett fika på coffee Point (som är the shit för övrigt) hade vi ett bra samtal i ämnet. Då mådde jag mycket bättre. När jag kom hem gick jag dessutom över till grannen och plockade vinbär. De var inte hemma, men ja, jag hade fått tillåtelse innan. De var väldigt tacksamma och det var jag med, för alltså. Vinbärsterapi är the shit. Många saker är tydligen the shit...
 
Jag åkte sen tillbaka in till stan för att se standup på humorterassen på mejeriet med Agnes och hennes kompisar gabbe. linus och jens (aka päronmannen, känd från april i denna blogg). På scen fanns en söt tjej som hette Anna, Simon Gärdenfors, en tönt jag inte gillade och Josefiiin! Jag älskar henne och hon bad publiken sjunga opera, vilket är...wait for it...the shit! I pausen diskuterade jag och päronmannen vad "så småningom" betydde (jag tror att de andra hade pratat om det innan) och vi konstaterade att jag är en småning: en skåning fast liiite smålänning. Så det borde heta så emmaom!
 
Nu ska jag sova, för snart ska jag till England! Och jag kommer åka...utan dator! Jag har inte åkt utomlands utan dator sen...sen...Malaysia? Jävlar, det var ju ett tag sen. nej vänta, sist jag var i England såklart! Men det var å andra sidan bara en helg så det räknas inte. Stressen är fan total. Jag ska dessutom fylla år utan internet. Men det är okay att gratta mig ändå, kan jag säga, för jag kommer svara när jag kommer hem! ...om ni vill, alltså. Jag fick faktiskt en present idag, från mina föräldrar. Ett presentkort på skivor, var det! Och vet ni en sak jag har glömt säga? Jag har fått världens bästa present från syster! Det är inget mindre än en "have you seen this wizard?"-planch på Sirius Black! Förstår ni hur roligt det är? För det brode ni göra. Eller så kände ni mig inte för ett antal år sen, och i så fall är det inte så kul. Men jag och Onna skrattade väldigt mycket. Jag borde på riktigt sluta blogga nu. God natt, hörs om en vecka!

Kommentarer
Postat av: Annoushka

Grattis i efterskott Emmoushka! Jag har också varit utomlands nästan utan internet en hel vecka så kunde inte gratulera dig på din födelsedag. Starka känslor!

2014-07-09 @ 09:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0