Varför hamnar alltid tåg precis framför en?

Gud vad jag älskar mitt liv just nu. Det är bara väldigt trevligt, allting. Igår började jag dagen med att åka till replokalen med mamma och prova lite trummor. Jag spelade alltså inte, men vi var tvungna att komma på hur mina låtar skulle låta. Och jag kan meddela att golvpukor är the shit! De gör ju allt bättre! Så vi missbrukade dessa en aning och sen åkte jag hem för vinbärsplockning, för det är ju viktiga grejer! Och jag är långt ifrån klar.
 
På kvällen åkte jag och Agnes till Köpenhamn och såg Passenger! Ja, jag vet. Tre gånger. Kindly do not judge. Vi var extremt speedade, som vi konstigt nog blir när vi ska åka eller har åkt tåg. Så här kunde det låta:
-We´re is tivili?
-I Think there´s a station called tivoli...
-I don´t Think so.
-Maybe you should ask a stranger.
-Sorry, stranger, where is tivoli?
(Och det var inte ens jag som sa det sista. Sjukt va?)
Jag sa också "why aren´t we best friends?" (som om vi inte är det) och var ogenomtänkt. Vi kom fram och jag åt en kaka utan att ta ut den ur sin papperspåse, för sånt gör jag med Agnes tydligen. Det var svårt. Nej, jag åt inte papper. Det är nämligen inte gott, har jag märkt av mycket erfarenhet. Sen gick muppen på scen och var sådär bra som han ju alltid är. Mitt favoritmoment var definitivt efter scare away the dark (som exakt nu började spelas i mina hörlurar, that was creepy) när han gick av scen och hela publiken sjöng ooo-segmentet i låten i någon slags kanon eftersom det var så mycket folk. Det var väldigt fint. Fint var också att att jag och Agnes höll varandra i handen under riding to new york och pacient love ("a heartbroken handshake" fick en ny mening). Hon är bäst och sådär. På vägen hem hade hon långa monologer om ungefär ingenting. Typ såhär lät dem:
"And we can all go to voicemail-land...where the voicemails are just fluttering about, talking, Walking, voicemailing...let us go to voicemail-land and leave each other messages after the tone."
"Om ni ska till Arlöv får ni fan i mig byta tåg...för vi vill inte ha er här! Ni får åka på ett annat jävla tåg...varför ni nu skulle dit..."
"Vi väntar på ett mötande tåg. Varför är tågen alltid precis framför en? Vi är inte lika viktiga som de andra...förstår ni inte det jävla danskar? Ni kommer här från Danmark och tror att ni ska få komma fram..."
Eh. Ja. Fullt normalt beteende.;)
 
Idag har jag varit hos Cia och...plockat mer vinbär! ÄWho´d have thought? Åt också paj som gjordes på bären ("för det är tradition!") med henne, mamma, Johanna, Amanda och Will (Johannas superbrittiska pojkvän). Mycket bra dag, all in all, och snart ska jag till Marie på sommarfest. Bra grejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0