I wanna live like I lost the script and scream every line like this is it

Igår var en väldigt trevlig dag, om än jävligt varm. Visst, alla dagar är jävligt varma, men det var värst igår av någon anledning. Under själva dagen låg jag mest i sluggan och hade det bra, och sen pratade jag med Hannah. Efter detta åkte jag till folkets park med mamma och mormor för att äta glass, detta eftersom Johanna kusin jobbar där. Och för att glass är väldigt gott. Efter jättemycket ben & Jerry-glass & milkshake kom jag ändå på att jag måste äta något, så jag köpte en korv. Rimligt. Kanske den konstigaste matupplevelsen i år.
 
Sen åkte jag till Marie. Där var det ännu varmare och vi var helt ute och cycklade. I princip inga meningar blev rätt och vi kunde inte komunicera alls. Marie gjorde sitt bästa för att baka chokladmuffins men fick sända Fredrik till affären för att införskaffa smör. När hon skulle skriva "smör" till honom blir det dock "choklad". Han köpte lyckligtvis smör ändå, men också choklad. Så var alltså vår nivå. Som tur var kom Sandy sen (efter en lång övertalningskamp som vi vann) och då skärpte vi faktiskt till oss. Vi åt de exceptionellt goda muffinsarna och även bakonchips, vin och cola intogs (förutom i Sandys fall för hon ölade och cidrade sig, och det är sånt jag liksom känner att ni inte kan leva utan att få veta). Matfokuset i den här bloggen reflekterar matfokuset i mitt liv, bara så ni vet. Hursomhelst pratade vi om bandnamn, att bjuda på saker och olika blindfolk som vanligt. Vi sjöng barnsånger för glatta livet och skrev en studentikos snapsvisa. Resten av den historien får ni fundera på själva. Det blev en väldigt trevlig kväll, som alltid med dem/er.<3
 
Idag har inte mycket hänt än. Jag har läst igenom min gamla bok, eller den jag började skriva på för ett par år sen. Jag konstaterade att idén är fantastisk och värd att bearbeta, och att jag är the master of kapitelavslut. Nåt ska jag väl vara bra på. Det var allt för nu, kära folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0