How could I break away from you?

Hej och sånt!
Igår var en trevlig dag. Själva dagen bedrevs mest som en standard-dag i Emmas juniliv med tränande, överdrivet sovande, låtskrivande och chillande. Sen kom pappa hem och vi lagade broccoli- och purjolökssoppa och bråvallataggade. Mycket trevligt och soppan blev god om än något grusig. Eh, ja.
 
Sen åkte jag till stan och träffade Elin, Olle och Elins kompis Johanna och flickväl Linda. Oj, alltså min meningsbyggnad. Seriöst. Vi gick till espresso house och jag chockade mig själv och köpte varm choklad. Living on the edge, känner jag. Ungefär så här lät vårt samtal:
Elin: En gång blev jag så arg på Geten att jag ströp en slampa!
Jag: Men stackars slampa!
Olle: Vad har slamporna gjort dig?
Elin: Lampa, menar jag. Och någon undrade varför, och jag svarade: Men hör du inte Geten! Hör du inte hur hon bräker?
Johanna: ...Men varför hade ni en get i klassrummet?
Helt legitim fråga eftersom geten är en lärare, men det sa aldrig Elin. Vi hade hursomhelst väldigt trevligt. Sen gick vi till ica för att mupparna skulle handla och Olle köpte en frukt som såg ut som "en blandning mellan en persika och en donut." Sant. Den smakade ingenting kan jag meddela. Alla försvann utom jag och Olle, som vandrade runt i Lund och pratade om rappare i Malmö, dumma människor, tuggummin och framför allt vattenpipor. "Jag är som en vattenpipa. Sug på mig så kommer det bubblor!" finns det något mer osexigt? Jag är skeptisk. Vi stötte också på Amanda, som jag gick i högstadiet med och det var en upplevelse. Hon var helt översvallande och ja, Amandig. Sen åkte jag hem, men hamnade på fel buss och åkte hela vägen till klostergården och tillbaka hem. Det var ju...kul för mig. Eller inte då.
 
Men idag åker vi mot bättre tider och bråvalla! Yaaaay!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0