Ska vi möta...nu igen? Vem är det nu vi ska möta?

Hej folk!
Jag är hemkommen efter medlemsforum på Visingsö. Och för er som bara "vad pratar hon om nu?" kan ajg meddela att medlemsforum är us största möte där allt mush bestäms. So yay.
 
Jag åkte dit i fredags och själva åkandet var trevligt. Tågsamtalade med Robert en stund och sen väntade vi i Jönköping i en timme innan folk stormade stationen. Det är alltid lite så det känns faktiskt. Vi tog buss och båt till Visingsö där vi började "möta" som jag säger. Jag kände mig väldigt otrygg, som jag ofta gör i sådana här sammanhang, men en diktator kom och räddade mig (och gav mig cola, jag klagar inte känner jag). Vi pratade en stund om allt möjligt och sen gick jag hem till mitt rum (som jag delade med Alex, så det var inte mitt på det sättet), andades lite för mig själv och sov.
 
I lördags tvingade vi oss upp (det blev standard) och vacklade iväg till frukosten. Alex konstaterade att det fanns "halväggor" och att vi inte borde gå upp så här tidigt för att man fryser av trötthet. Hon är ganska söt, har jag märkt. Vi mötade lite till och sen spelade vi något som hette invisiball. Jag förstod väldigt lite av det och ändå lyckades jag vinna mot William. Oklart hur. Dittills hade jag fortsatt må ganska dåligt, men sen blev det en bra dag. Det började med fikat. Chokladbollsbakelse med punchfyllning, I say no more. Ka ndet vara världens bästa idé någonsin? ja. Sen hade vi utskottsarbete och det gick väldigt bra eftersom ingen tyckte något. Lunchen gick också bra och jag gick ut i solen med fina människor och hundar. Kitty, liksom! Jag har saknat Kitty (A.K.A Lita, Hannahs hund) väldigt mycket. På eftermiddagen mötade vi igen, för det är ju lite det som är meningen, och på kvällen var det mer utskottande. Jag, Lucy och Ida pratade mest om livet och Harry Potter, så så mycket arbete hände inte. Vi förflyttade oss till matsalen och sen skolhuset, där jag umgicks med ett antal grabbar (däribland Oscar och Robert). Vi hade väldigt trevligt och pratade om Flogging Dolly (bästa idén), att dränka folk och annat trevligt. Ida återanslöt och gav mig bananer, vilket gjorde mig väldigt tacksam för jag är inte så bra på det där med ätande på us-aktiviteter. Sen gick jag hem, men på mitt rum möttes jag av Alex, Sandra och Linus Matsson, så det blev mer umgåsande med dem. Mycket trevligt, liksom hela dagen.
 
I söndags var inte lika trevlig. Jag mådde väldigt dåligt under stora delar av dagen och möteskaos gjorde inte saken bättre. Vi hetsade oss igenom mötesprogrammet och efter lunchen, som var ganska hemsk (menar inte maten nu, eller jo lite), var det ledarskapsutbildning och diskussion med ordförandegänget som gälde. Jag lärde vår inhyrda mötesordförande att "ledslagare" inte är ett ord, och alla har skrattat åt detta ord hela helgen. Också hur mycket problem han hade med våra namn. Jag hette Ema och Emma...någonting, Linus hette Lina, Anders hette Anna med mera. Hur som helst var utbildningen och passet mycket bra. Efter det skulle jag och Linus förbereda den öppna scenen, men jag bröt ihop istället, för jag jobbar tydligen så. Så vårt hållande av den blev inte så bra, men jag sjöng Paris och det blev i alla fall okay. Folk var väldigt söta efteråt i alla fall. Kvällen bedrevs sen med sjungande. Ida spelade och jag, Robert, Hannah och Annoushka sjöng. Mest Winnerbäckade vi oss och det var väldigt fint. Vi bytte rum och Paulina stod för pianoandet, vilket ledde till Håkan och Melissa. Jag var fortfarande inte på topp och många låtar gjorde mig ledsen och kvällskänslig. Tack Annoushka för att jag kunde krama dig när det blev för mycket med allt. Jag följde med Annoushka och Robert till deras rum  och vi pratade om allt möjligt i någon timme. De är väldigt bra, måste jag säga. Starka känslor!<3
 
Igår åkte vi till Gränna och tittade på polkagrisar. Jag tänkte bara på kollektivromanen vilket gjorde att jag saknade min klass massamycket. Men jag köpte en coca cola-polkagris! Bästa, ändå. Vi åt lunch i solen, pratade om...saker och chillade med livet. Sen åkte vi hem och jag, Diktatorn och Onna hetsåt snabbmat på stationen. Sen tågsamtalade jag och Robert lite mer, innan jag kom hem till ett soligt Lund och hemmagjord glass. Mycket trevligt, tycker jag.
 
Idag har jag sovit halva dagen. Jag gick upp när pappa kom hem med olympialunch. Bra grejer. Sen dess har exakt inget hänt. Jag är för. Nu kommer några få citat, och sen går jag.
 
Alex: Jag älskar min säng. Jag blir helt glad och...geleaktig!
 
-Jag räknade.
-Men det räknas ju inte!
 
Alex ledsagar: Här finns inga vattenpölar...eller där var en. Fast den var ganska liten...eller, den var rätt stor faktiskt.
 
Under hetsätandet:
"Jag känner mig som en jävla ko! Det konstanta tuggandet, liksom."

Kommentarer
Postat av: Annoushka

Starka känslor! <3 Klart jag alltid ställer upp med en kram!

2014-06-17 @ 22:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0