Det var länge sedan man såg en chokladask i vitögat

Men hej!
Nu har jag varit i Växjö. Igen. Jag gillar Växjö tydligen? Ändå för. Men om vi börjar från början, sådär som man ofta gör, så hade jag först redovisning av berättelserna i skolan. Alla var sviiinduktiga, for real. Sen gjorde vi en övning och jag fick användning för mina upplevelser som clown. Jag har faktiskt varit clown, i ca en dag. Jag var elva, men...ändå. Jag följde sen Linnea till centralen (hon är en bra person, for your information) och åkte hem efter en aning busskrångel för att jag och centralen inte är bästisar. Jag kom hem och tittade på criminal minds med syster och mamma. Jag gillar criminal minds, också for your information. Otippat, men ändå.
 
Sen åkte jag alltså till Växjö och hade styrelsetimes. Det ska man ju ha ibland. Vi gick till steakhouse, där vi aldrig varit innan och åt mycket god mat. Jag skapade hiphoplåten "don´t make jokes when I´m pouring my coke", som ungefär gick mest så. Eller ja, det var en del "I´m in charge, biatch!" också. Robert tyckte inte att det skulle bli gangstah rap, men jag tyckte att jag är ju inte särskilt gangstah. men det var jag tydligen? Just det, innan det pratade Kristoffer om sin novell om Linus och hans packning. For real, hans packning behöver en novell. Det var en mycket bra story, men nu har jag glömt den. Synd. Kan redan nu säga att han också är upphovsman till rubriken, för annars glömmer jag säkert att nämna det.
 
När vi kom fram till kansliet pratade om bra saker med oss och andra gruppiga saker. Det enda värt att nämna med det är att Robert pratade om oss andra i bokstavsordning. Gotta love it. Jag mådde inte särskilt bra (inte särskilt dåligt heller, men ändå) under kvällen, men det var ändå trevligt. Vi promenerade, åt ur nämnda chokladask (inte jag för jag ska inte äta choklad längre kom jag på av någon anledning) och bara...hade det bra.
 
Idag hade vi möte. Eller...sammanträde, om man ska vara sån. Jag ledde det. Eller...jag typ slog lite med klubban då och då. Oftast när jag skulle. Tror jag. Ändå trevligt. Vi var mycket efektiva och bra och tog bra beslut. Vi hade också en workshop om vad en styrelse gör och andra gruppiga grejer, vilket vi nog behövde lite. Sen åkte vi hem. Jag och Robert tågsamtalade en bit av vägen, för som han sa"man måste ju ha tågsamtal. Hur skulle livet annars fungera?" helt legitim fråga. Och nu är jag hemma. Ett par citat ska jag avsluta med:
Lucy: (mitt i ett samtal) men det gillar inte x.
Jag: Nej, men vad gillar x, egentligen?
Robert: ...Sig själv.
 
Linus: Men akta Anna! Du tappade Anna!
Lucy: Ja men annars hade jag tappat masarinerna!
(no offence, annoushka, det var en colaflaska)
 
Linus: Det är inte farligt att använda ord. Eller...vissa ord kan vara dåliga, men rent av princip.
 
Ett tillägg nu är att jag måste nämna den creepy utropsrösten på bussarna i Växjö (jag skrev först Nässjö, jag längtar hem okay don´t judge). Jag och Robert var övertygade om att han ville något ont. "Sa han park nu? Jag vill inte gå till någon park med honom!". Där slutar detta.

Kommentarer
Postat av: annoushka

Hmm, Om Linus packning behvöer en novell så vet jag inte om jag tycker att K ska skriva den...
Förvånar mig inte ett dugg att Robert pratade om er i bosktavsordning.
Haha, tur att du förtydligade att "Anna" var en Colaflaska, jag hann börja oroa mig...

2014-09-13 @ 23:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0