The hills are alive with the sound of bacon

Annoushka: Det tycker jag, han har ändå en ganska bra formuleringsförmåga. Haha nej, inte mig heller, men jag älskar det. Allt för symetrin. Ja, men det roliga var ju att det lät som om det var du.
 
Rubriken är det första jag hörde när jag kom ut i köket imorse. Jag frågade om pappa hade låten på hjärnan och han svarade "ja, eller så var kullarna bara levande med bacon." Man vet ju aldrig. Jag har inte gjort så mycket idag. Jag har mest suttit här och panikat. Varför?
 
för vet ni en sak? Det är ett sånt där val idag. Visst är ni jätteförvånade? Och jag haaaaaaaaaatar det. Jag hatar hur alla måste skriiika ut sina åsikter. nu har jag röstat det känns jättebra jag är bäääst och jag älskar mitt partiii...jamen det var väl kul för dig, jag vet knappt vad politik är. Jag vet inte om jag är dum eller lat eller vad men jag förstår inte. Jag vill bara kasta något på någon. Så. Fuck you, valvaka. Jag väljer äppelkaka istället.
 
Istället repade jag med jane bond. Shit vad bra det går! Vår reggie-opera blir snyggare hela tiden och Florence blir...just wow. Florence borde styra världen. Jag vill rösta på henne i nästa val. Kan jag få det tack? Snälla. Det var allt idag, kära folk.

Kommentarer
Postat av: Diktatorn

Klart att du ska få rösta på Florence i nästa val! "På stan hör du Florence and the Machine, och då känns ju allt plötsligt mindre fel!".
Jag anser att det är en väldigt bra anledning för att rösta på Florence! :)

2014-09-15 @ 10:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0