they´re studying business, I´m studying the floor

Shass: Jag såg din kommentar nu. Ja, jag är också väldigt spänd inför slutresultatet. Jag har verkligen ingen aning om hur det kommer att låta.
 
Det har varit två dagar i Emmalivet. Igår besökte jag, som sagt, skrivargruppen. Det var så samma och så inte samma att jag knappt visste var jag skulle bli av. Men folk var bra, som de är, och jag har saknat dem. Jag skrev inte särskilt bra, som ni ser, men jag försökte åtminstone. Det var det som hände igår tror jag.
 
Idag var väldigt bra nästan hela tiden. Jag gick upp tidigt och skrev en skoluppgift, vilket faktiskt kändes jättebra. Jag borde alltid skriva saker på morgonen, kom jag på. Min fina morgon förstördes när bussen körde ifrån mig, men pappa kunde köra mig så det var okej ändå (han är bäst for the record). Sen hade jag en föreläsning där läraren utropade saker som "hermione, hermione!" och "hon är horan av alla horor!" med en något överdriven inlevelse. (Han tyckte inte det sista på riktigt OBS!) Efter detta gjorde jag ett grupparbete med en Linda, som var väldigt bra, så det gick väldigt fort. Vår presentation kommer att handla om apor, om ni undrar. Känns rimligt.
 
Sen träffade jag Agnes och vi walkade tillbaka in till stan, där jag alltså precis var, för att fika. Barista blev det, för "we have a love affair with them, don´t we?". Jag testade Coca cola Life och kan meddela att jag är neutral på gränsen till emot, endast på grund av den underliga eftersmaken. Vi pratade om olika lagom konstiga saker, som vi gör, och efter ett tag joinade en Lukas oss. Agnes pojkvän, alltså. Han var mycket förvirrad, to say the least, men vi hade ändå trevligt. Vi letade överallt efter vantar till honom och sen åkte vi hem, eller alla åkte ju hem till sig själva men ja. Så, livet är bra just nu. Med betoning på just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0