I fucking moved out (again)!

För jag tyckte att det var symetriskt att använda samma rubrik som sist. Men alltså. Det här inlägget skrivs från lägenheten, you guys. Där jag bor nu. Jag sitter i min soffa och skriver det. Det är det sjukaste som hänt! Inte just soffan, men...ja.
 
Så igår flyttade jag in. Jag fick min säng (som jag älskar) och vi packade upp kläder, böcker, mer kökssaker och mina skivor. Mina skivor har äntligen plats att bara stå och vara spektakulära. Jag älskar mina skivor were yall aware. Mina föräldrar var jättesöta, fast på olika sätt. När pappa fixade internet här döpte han mitt nätverk till "Florence for president". Och mamma gav mig en påse med enbart punchpraliner i inflyttningspresent. Syster märkte upp en massa skivor, which is great, och allt var bra fast lite panik såklart. Min första kväll här spenderades med datorande och ett samtal med Linus under vilken jag hamnade i extrem chock, men på ett positivt sätt.
 
Nu har jag precis ätit Bluegrass-frukost (som alltså är en helt vanligt frukost fast man lyssnar på dixie chicks samtidigt) och borde väl ta tag i all gårdagens disk. Wäää. Men fucking hell yall I did it. Jag har en lägenhet. This is really happening.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0