Jag har glömt hur min rubrik formulerades och kan inte för mitt liv komma på det

Men en teaser är att den handlade om pingviner. Jag vet ju tyyyp hur den var, men jag vill citera ordagrant eller inte alls, så nu blir det inget med det. Så ni kan ju sitta där och tänka på pingviner och vara Clueless.
 
Dagarna är ganska tomma här i lägenheten. Det mest spännande som hänt de här två dagarna är att jag har haft många bra telefonsamtal (what a june thing to say...damn, that explains a lot...eller nä nu tänker jag för mycket igen). Igår hade jag ett med Onna om märkliga relationsregler, hur man ska hångla på bästa sätt (jag är alltid osäker på om hångla stavas så, för jag vet att jag alltid stavade fel på det när jag var liten...jag skrev jättemycket om hångel när jag var liten...det var kul tider) och maträtter vi inte ska underskatta. Nästa samtal igår var med Hannah (och Fredrik) om mail-servers och hur man egentligen somnar. Det fanns många steg, enligt Fredrik.
 
Idag har inte heller mycket hänt. Jag hade dock ett långt samtal med Plockahontas. Först var det mycket seriöst, men det spårade sen ur till att handla om redaktörande, böcker, jungfrufödslar, ledsna saker i åar och väldigt mycket annat. Min höjdpunkt i samtalet var när han hade berättat en jättemärklig och osammanhängande historia, och min reaktion var "du kan inte ta in subjektet så sent!" Compulsive editor, and proud. Idag har jag också varit och handlat (det är fakking dyrt att äta were yall aware?) och det är typ det som har hänt. Imorgon ska jag lycktligtvis göra något med mitt liv. Det behövs, kan man säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0