Alla olika världar

Vi lever inte i en värld. Vi lever i...jättemånga. Minst en per person. Jag tänker jättemycket på det där, mest för att jag har så svårt att flytta mig mellan världar.
 
Alla har till att börja med varsin värld. Där har man sina egna drömmar, tankar och intressen. De är jätteviktiga för en själv. Utanför den ligger världen där ens viktiga personer bor. Där finns lager för familj, partner och vänner. I den världen tar vi emot deras konflikter, tankar och förehavanden. Ytterligare utanför finns ens bekanta och sen även en lokal, nationell och internationell värld. Man kan alltså säga att hela världen är som en rysk docka.
 
Förutom då att det inte är så enkelt alls. Alla dockor står i en klump istället för inuti varandra. De måste existera samtidigt. I min värld bryr jag mig om mitt album, min tenta och alla mina märkliga tankar (så som denna). I min viktiga personer-värld finns det jättemycket att oroa sig över. Vid sidan om det ska jag bry mig om den nationella världen (där allt går åt helvete) och den internationella världen (där aaaaallllt går åt helvete). Detta ska på något märkligt sätt vara likvärldigt? När teroratackerna i Paris hände brydde jag mig samtidigt om albumplanering och hade en jättefin helg med mycket Plockahontas-tid. Det är bara ett exempel. Världarna går ju helt omöjligt ihop! När någon nära faller ihop, hur ska man då bry sig om sig själv? Hur ska man också samtidigt bry sig om världen? Fan, jag vet inte. Det var mest det jag ville säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0