en bloggrubrik är ju alltid en bloggrubrik

Agnes: Men...du är mitt favoritfolk!
 
Nu innan min tenta (kaaaoooos) tänkte jag berätta om gårdagens eskapader. Då var jag i Eslöv för att dessertbufféa med Olle och Robert, vilket var vår present till den senare. Jag och Olle skulle förbereda allt, men det blev ju mest Olle alltså. Under tiden hade vi samtal om "lilla söta Cecilia", att jag skulle ha blockchoklad med mig på tentan, "deg featuring mjöl", vilka kroppsvätskor som var värda att laga mat på ("man kan nog äta allt...men om det är bra...eller smart...det är ju en annan sak"), namnförväxlingar (jag har ju fått den märkliga vanan att benämna Plockahontas vid namn och det gör ofta saker något förvirrande), möbellåtar (samt vad en möbe är) och då alla efterrätter vi gjorde. Vi (han) gjorde jordgubbspaj (jag bidrog med att knåda deg (featuring mjöl) och följa med för att hämta jordgubbarna i en lägenhet full av craaazy hundar), "chokladsåskaka" (jag bidrog med att diskutera med mig själv vilka satsdelar det ordet kunde anta), citronfromage (Roberts bästa grej i livet) och mat (där bidrog jag tyyp med skalning av potatisar). Vi hade väldigt trevliga tider vilket märks på mina jättelånga meningar. Jag kom också fram till att han nog är den vän jag kramas mest med av alla. Det blir väl så efter alla våra turer hit och dit antar jag.
 
Sen kom Robert, kvällens huvudperson så att säga, och allt intogs. Han berättade om julhelgen han varit på i Robertsk detalj och allt var som det skulle i världen. Vi åt för övrigt hjort. Det hade jag aldrig gjort innan (hahaha det där var inte medvetet) men det var väl som kött är mest. Sen pratade vi om musik och festivaler och allt möjligt vi pratar om och åt alla efterrätter (+ tårta som han hade med sig). Vi hade bra liv helt enkelt. Rubriken refererar till att folk tydligen ofta säger så om mat och sånt. Jag trodde inte på det. Sen sa jag "en tårta är ju alltid en tårta." Så...de hade ju rätt. Woops.
 
Sen åkte jag hem med en taxichaufför som konsekvent kallar mig sin dotter, blev otrygg as fuck, drömde att somna på konstiga sätt i olika vänkonstelationer och nu är jag här. Snaaaart tenta. i can't do this. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0