Jag skriver ner alla tankar jag har, för då ser de bättre ut

Vilken kryptisk mush-rubrik det där var. Jag ska inte skriva något kryptiskt mush alls idag. Jag ska bara prata om att igår var Plockahontas här. Vi pratade lite om skivan och hur vi ska göra med den, hipsters och allt möjligt annat. Han somnade dock redan 22:30 (och han ska föreställa nattmänniskan i sällskapet), så jag låg och tänkte på gamla böcker jag skrivit och hur de skulle bli om jag skrev om dem.
 
Vid 2 vaknade vi, för det är tydligen så vi jobbar nu för tiden, och hade ett fantastiskt nattsamtal. Det finns många sorters samtal. Många bara är, lite sådär lagom anspråkslöst. Och så finns det såna som det vi hade inatt. Såna där det alltid finns nya historier att berätta. När man kan berätta saker som känns jobbiga och saker som bara är vackra men som inte fått finnas innan riktigt. Det var fan ett av årets bästa samtal, tror jag. Sen höll det ju på till 06:30 också...så ja.
 
Nu borde jag verkligen börja städa inför ikväll men istället lyssnar jag på Melissa Horn och äter drömtårta. Fint liv osv. Jag är sådär orimligt lycklig som jag bara är på dagar när jag får vakna bredvid min absoluta favoritperson. Vi ses imorgon, bloggfolk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0