Mission accomplished!

...Nästan, åtminstone. För nu är jag hemma från mitt allra sista styrelsemöte med us syd! Sjukaste! Nu är det bara ett årsmöte kvar and then it is over!
 
Men det var trevligt. Igår åkte vi vilse i Växjö och sen åt vi pizza. Jag var jättesugen på pizza här om dagen så det var bra grejer. Sen mötade vi och det gick mycket bra även om mitt protokollskrivande var ganska...intressant. Sen pratade vi om olika grejer och drack en massa läsk. Jag och Robert pratade mycket om mellansnack (till exempel min jack-monolog på malmöfestivalen...) och rubriken sades faktiskt i något sammanhang också. Dubbelbetydelse wooohooo. (Tack Robert. Jag hade säkert haft en tråkig rubrik annars.) Vi gick och la oss runt halv två och då fick jag sängen, alltså ett helt eget rum med badrum och allt! Alltså hej lyx? Bra liv, hade jag. Fast jag sov, men ja.
 
Idag mötade vi vidare och tog väldigt bra beslut, tyckte jag. Vi blev klara med det, fikade och sen åkte vi till ett spa. Där var vår huvudsakliga sysselsättning att sitta i en pool. Det var väl trevligt, men ja...också märklig grej kan jag känna. Vi åt sen en mycket god middag, vilket verkligen inte var märkligt utan bara aaaaawesome. Sen åkte vi hem, jag såg på spåret-finalen (Jeeeeespeeeeer) och sen gjorde jag inte så mycket. Så, det var en trevlig tid, både nu och hela tiden. (Men det kanske jag ska säga sen när det är klart for real.)

Kommentarer
Postat av: Robert

"En bra föreningsmänniska är en som kan sitta kvar i styrelsen men avstår."

2015-02-22 @ 10:33:33
Postat av: buzzfeed.com

Good day! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
I'm not seeing very good results. If you know of any please share.
Many thanks!

2018-07-30 @ 17:31:49
URL: http://https://www.buzzfeed.com/ruthiesbbq

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0