follow your arrow wherever it points

Det blir alltid ny dag innan jag bloggar. Ibland tv gånger. Eller tre. It's not for lack of trying. Well it sort of is but shut up. Så...igår? Den 15e alltså. Det var ju sånhär Emma independence day då ja. Men jag kände inte för att fira min självständighet i år. För det kändes tråkigt, tyckte jag. Så istället skrev jag uppsats med Linnea. Jag lärde henne allt om referenser (för det kan jag ju så mycket om...) och vi fick en del gjort so that's awesome. Fast jag satt mest och tänkte på hur awesome dixie chicks är. Och ändrade ca alla meningar. En gång hittade jag en fin mening, men sen fick jag ta bort den ändå. Synd.
 
På kvällen firade vi kursslutet, retorikmupparna alltså. Vi satt på arimans och pratade om vår töntlärare, glödlampor, knark och...en massa annat som jag inte deltog jättemycket i. Det var inte en så bra kväll då, men sen gick vi till ett fancy studentsällskaps privata louge och drack billiga drinkar och hade musikquiz! Många bra saker i den meningen ändå. Jag var the Queen of Everything på sagda quiz, så det kan ha bidragit till peppen. De andra gick ut, men jag åkte hem och sov. Bra val. Det var inget val (de skulle till nation och jag har inget studentleg), men ändå.
 
Idag har varit en ganska bra dag. Jag sov länge (a comon trend) och sen tittade jag på både blå ögon och Sveriges mästerkock (mest för att omg Micha hur stavar hon egentligen sitt namn är det ett s med? Men ändå) med Syster. Vi blev väldigt uppslukade av programmen, gav alla nya namn och hade bra tider. Ikväll har jag sett hej framtiden och skrattat brukliga mängder, och tittat på mysteriska grejer på youtube obviously.
 
Gjorde jag en bra imitation av någon som gillar att blogga nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0